sixteen − fourteen =

A password will be e-mailed to you.

Super afacere făcută de campioana CFR Cluj. Formația pregătită de Dan Petrescu și-a asigurat serviciile fundașului central Andrei Burcă de la FC Botoșani.

Cu toate că este unul dintre cei mai bine cotați apărători din Liga 1 Betano, Burcă a fost vândut de moldoveni la un preț derizoriu, campioana plătind în schimbul său doar 100.000 de euro!

Mai mult, dacă la alte transferuri gruparea moldavă mai păstra și procente la un eventual transfer, de această dată, FC Botoșani nu va încasa niciun leu în plus în cazul în care Andrei Burcă va fi vândut de CFR Cluj la altă echipă.

„A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer. Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Mi-a zis că trebuie să semnez actele de transfer acum, că altfel nu-l mai ia CFR-ul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Andrei Burcă devine cel de-al doilea jucător care ajunge la CFR Cluj de la FC Botoșani după mijlocașul Mihai Bordeianu.

Andrei Burcă a evoluat la FC Botoșani din 2016 și a fost mult timp și căpitanul echipei. În acest sezon recent încheiat al Ligii 1 Betano, fotbalistul cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 750.000 de euro, a jucat 40 de meciuri, marcând două goluri.

La CFR Cluj, Andrei Burcă va încasa 9.000 de euro pe sezon!

 

 

 

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...