five × 2 =

A password will be e-mailed to you.

În cadrul conferinței de presă de astăzi în care FC Botoșani și-a prezentat achizițiile verii, a fost prezentat oficial și noul antrenor al echipei, Marius Croitoru.

Chiar dacă este la prima sa experiență ca antrenor, Marius Croitou, care în sezonul trecut a îndeplinit funcția de director sportiv al FC Botoșani, s-a arătat optimist că va reuși în această nouă provocare la debutul său ca tehnician.

„Pentru mine este o onoare să antrenez FC Botoșani. Toate discuțiile din momentul în care am plecat de aici, au fost să mă reîntorc. Nea Valeriu (n.r. Valeriu Iftime) știa exact ceea ce vreau eu să fac în viață și mi-a oferit această oportunitate. Nu am nici cea mai mic teamă, știu ce pot să fac împreună cu băieții. Rămâne să demonstrăm. Nu va fi ușor dar nu am nici cea mai mică teamă”, a declarat Marius Croitoru.

Acesta s-a arătat mulțumit de felul în care au decurs lucrurile în această vară și de modul în care echipa s-a pregătit în cantonamentul din Austria și a spus că elevii săi sunt 100% pregătiți pentru startul Ligii I în care FC Botoșani va debuta sâmbătă, 13 iulie de la ora 18:00 în deplasare cu Astra Giurgiu.

„A fost o perioadă bună, au fost rezultate care m-au mulțumit la câteva meciuri. Am căutat să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Am avut un lot foarte numeros, am avut 10-11 jucători U21 pe care a trebuit să-i rulez ca să văd pe cine mă pot baza. Mi-am schițat un prim 11. Au plecat foarte mulți jucători dar încerc să merg pe scheletul vechi de jucători, pe nucleul de bază. Avem câteva posturi pe care nu am reușit să le acoperim în totalitate”, a adăugat Marius Croitoru.

Din conducerea tehnică a lui Marius Croitoru vor face parte secunzii Adrian Iordache și Alin Bejan, antrenorul cu portarii, Alin Bordeianu, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici și directorul tehnic Mihai Ciobanu, singurul deținător al Licenței Pro.

 

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...