spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăSportIftime nu mai crede în Croitoru: „Îi dau drumul dacă vrea să...

Iftime nu mai crede în Croitoru: „Îi dau drumul dacă vrea să plece. Nu îl țin!”

Ratarea incredibilă a play-off-ului de FC Botoșani în acest sezon, a dus la răcirea relațiilor dintre Valeriu Iftime și Marius Croitoriu.

Dacă luna trecută anunța că tehnicianul a semnat prelungirea contractului pe încă doi ani, insistând chiar să-i fie trecută o clauză de 2 milioane de euro, după ratarea obiectivului Valeriu Iftime a anunțat că este dispus să renunțe fără nicio reținere la Croitoru dacă tehnicianul va dori să-și încerce norocul în altă parte.

„Îi dau drumul mâine. Îi dau drumul dacă vrea să plece. Nu îl țin. Cred că l-am gonflat foarte tare pe Marius Croitoru. El are nevoie de rezultate, de multe lucruri. Dacă vrea să plece de la mine, îi dau drumul. Dacă are un loc mai bun în altă parte, de ce să nu plece. Eu zic că nu pleacă pentru că îi știu situația,are copiii la școală, are lucrurile lui de organizat și cred că rămâne la Botoșani încă doi ani. Dacă vrea să plece cu adevărat, eu nu îl țin”, a declarat Valeriu Iftime într-o intervenție la Sport.ro.

Relațiile dintre Iftime și Croitoru s-au răcit vizibil după meciul de la Constanța cu Farul, cedat de FC Botoșani cu 2-0, joc în care tehnicianul a făcut mai multe experimente, jucând chiar cu fiul său titular. Or acest lucru l-a scos efectiv din minți pe finanțatorul FC Botoșani, care imediat după meciul de la Ovidiu a declarat public că simte că se pierde play-off-ul.

„Ce am văzut la meciul cu Farul, m-a speriat, pur și simplu. Improvizăm… Improvizarea lui Marius este problema mea. Nu poți să-l pui pe Braun atacant și pe Haruț fundaș în locul lui. E un exemplu. Nu poți să vii cu celălalt, care este winger, și să-l pui fundaș. Și cred că și juniorul ăla (n.r. David Croitoru)…Nici nu e de talia lui Dican. Eu sper ca Marius să fie atent, modest, cu picioarele pe pământ și să mergem mai departe. Dar dacă jucăm ca în prima repriză, când fiecare inventează orice, nu cred că Botoșaniul poate să fie o echipă de play-off”, este declarația lui Valeriu Iftime după jocul cu Farul.

Finațatorul FC Botoșani a spus că în cazul unei despărțiri de Croitoru, primul tehnician contactat va fi fostul selecționer Mirel Rădoi.

„Dacă ar spune Marius că nu mai vrea să stea, primul pe care l-aș suna ar fi Rădoi. Îi dau cinci ani liber să facă ce vrea”, a conchis Valeriu Iftime.

Cu un singur punct „smuls” pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 0-0, în ultimele trei etape ale „regularului” FC Botoșani a pierdut locul de play-off și va juca în play-out unde va lupta mentru menținerea în Liga 1.

Debutul FC Botoșani în play-out va avea loc luni, 14 martie, de la ora 18:00 pe „Municipal” cu Gaz Metan Mediaș.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.5 ° C
14.6 °
10.5 °
76 %
1.5kmh
18 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
17 °
joi
17 °
vin
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...