spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăSportDoru Viorel Popescu: „A fost un adevărat regal al tenisului de masă,...

Doru Viorel Popescu: „A fost un adevărat regal al tenisului de masă, un baraj de promovare nerecomandat cardiacilor”

Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani, a mărturisit că a trăit la cele mai înalte cote barajul de promovate în Divizia Națională A de tenis de masă, pe care elevii săi și l-au adjudecat la Iași, cu bucureștenii de la C.S.TTT.

După ce în prima zi a barajului au câștigat cu 3-1 (turul), în a doua zi botoșănenii au cedat cu același scor 3-1 (returul) „dubla” terminându-se cu scorul de 4-4. Departajrea s-a făcut la punctaveraj, botoșănenii acumulând 306 puncte, față de bucureșteni care au avut 289 de puncte.

„A fost un adevărat regal al tenisului de masă, un baraj de promovare nerecomandat cardiacilor deoarece au evoluat echipe relativ egale din punct de vedere valoric și se putea întâmpla absolut orice. Chiar dacă din start plecam cu șansa a doua, datorită experineței adversarilor dar și a situației financiare precare în care ne aflam și ne aflăm în continuare, împreună cu elevii mei am mizat pe ambiție, dăruire, atitudine și sacrificiu la masa de joc. Cu un public numeros ce ne-a încurajat permanent, jucătorii echipei noastre,  Cătălin Sumanaru, Vlad Albu, Alexandru Aga au evoluat la cel mai înalt nivel posibil reușind o promovare istorică pentru tenisul de masă din Botoșani. Au fost două zile cu jocuri spectacol, cu răstunări de scor, cu lacrimi de bucurie și multe momente în care sala a aplaudat în picioare evoluțiile jucătorilor noștri. O promovare frumoasă dar și foarte muncită. Când unul dintre jucătorii mei înainte de meci la vestiare mi-a spus: „stați liniștit domnul președinte, vă promitem că obiectivul de promovare va fi îndeplinit” , mi-au dat lacrimile și am plâns ca un copil. Punând cap la cap cele întâmplate pot spune că a fost, o aliniere perfectă a planetelor și mai pot spune cu mâna pe inimă, că așa a vrut Dumnezeu să se întâmple”, a declarat Doru Viorel Popescu.

În ciuda promovării în elita tenisului de masă din România, președintele CS Ardex nu știe care va fi în continuare viitorul clubului pe care îl conduce.

„Ce se va întâpla de acum înainte, chiar nu știu, însă mergem cu Dumnezeu înainte. Mulțumesc tuturor celor ce au crezut în acești băieți minunați, mulțumesc celor ce ne-au sprijinit financiar până acum în relizarea celei mai mari performanțe din toate timpurile în tenisul de masă botoșănean. Jos pălărie și tot respectul nostru pentru Monitorul de Botoșani care a fost alături de noi necondiționat în tot acest timp”, a adăugat Doru Viorel Popescu.

Vă remaintim că CS Ardex Botoșani a fost la un pas de a nu se prezenta la acest baraj și de a se desființa din cauza situației financiare. Chemați la începutul lunii pentru a semna rezilierea contractelor și pentru a-și decide singuri viitorul, lotul de jucători format din  Alexandru Aga, Vlad Albu, Cătălin Sumanaru și Cătălin Albu, l-au întors din drum pe președintele Doru Viorel Popescu. Aceștia i-au cerut expres oficialului să nu pună „lacătul” pe club și să accepte provocare de a încerca să scrie istorie pentru tenisul de masă botoșănean cu resurse proprii, reușind în barajul de la Iași să-și îndeplinească visul, punând Botoșaniul pe harta tenisului de masă din România.

Mai jos aveți o GALERIE FOTO realizată de la acest baraj al promovării de Manuel Popescu (Botoșani)

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

Botoșani
cer acoperit de nori
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
39 %
3.1kmh
90 %
lun
20 °
mar
25 °
mie
17 °
joi
16 °
vin
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...