marți, mai 21, 2024
AcasăSportMandatul lui Croitoru, un fiasco total

Mandatul lui Croitoru, un fiasco total

Marius Croitoru a părăsit astăzi FC Botoșani, rezistând doar cinci etape în acest al doilea său mandat pe banca „roș-alb-albaștrilor”.

Readus în această vară de Valeriu Iftime, pentru a face „fotbal-spectacol” și a propune jucători care ulterior să fie transferați marilor puteri din SuperLigă, sau în străinătate, la fel cum făcut-o cu succes în primul său mandat pe banca „roș-alb-albaștrilor”, Marius Croitoru a clacat din toate punctele de vedere, acest scurt al doilea mandat al său la FC Botoșani fiind un fiasco total.

În cele cinci etape din acest debut de sezon, cu Croitoru pe bancă, FC Botoșani a fost de nerecunoscut, fiind doar o umbră a echipei cu care Flavius Stoican a terminat fără emoții sezonul trecut, ex-dinamovistul îndeplinind cu succes obiectivul pentru care a fost adus în iarnă la Botoșani, respectiv salvarea de la retrogradare.

Mizând pe același lot de jucători cu care FC-ul a terminat campionatul trecut și fără a aduce acel element nou pentru care a și primit în vară credit total din partea lui Valeriu Iftime, nereușind în cinci etape să propună nici un „diamant” pentru export, fotbaliștii aduși de el fiind doar „sparring-partners” pentru cei din vechea gardă, Marius Croitoru a părut doar o umbră a tehnicianului din primul mandat la Botoșani, fiind în continuare urmărit de „blestemele” numite FCU Craiova 1948 și FC Argeș, echipe unde a dezamăgit din toate punctele de vedere, la fel cum a făcut-o și acum la Botoșani, fiind în căutări și experimente interminabile, pe care nu le-au înțeles nici măcar cei din staff-ul tehnic cu care „a făcut echipă”. De evidențiat ar fi că ultima victorie pentru Croitoru ca antrenor în SuperLigă datează din 30 octombrie 2022, de pe vremea când antrena FC Argeș, scor 1-0 la Arad cu UTA.

Acum Marius Croitoru lasă FC Botoșani pe ultimul loc în SuperLigă, cu doar două puncte în clasament, „lanterna roșie” fiind „cadoul” de despărțire pentru Valeriu Iftime, singurul care a crezut în vară că acest mariaj poate garanta succesul din trecut.

La meciul cu Oțelul, de rezultatul echipei va răspunde tandemul format din Mihai Ciobanu și Andrei Patache, acesta din urmă semnând astăzi un contract valabil pe un an și jumătate cu gruparea locală, urmând a face parte din staff-ul viitorului antrenor principal pe care Iftime îl va numi în perioada imediat următoare.

FC Botoșani – Oțelul Galați va avea loc sâmbătă, 19 august, de la ora 17:00, pe „Municipal”, partida urmând a conta pentru runda a VI-a a SuperLigii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.3 ° C
13.3 °
13.2 °
76 %
2.9kmh
86 %
mar
24 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
26 °
sâm
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...