MATRIŢA ZILEI – 25.08.2021/20.2.16.7

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

Vibrația acestei zile este dată de cifra 7 (2+5=7), ceea ce vine cu anumite taine, cu mistere, cu o sete de cunoaștere a celor neștiute, precum și cu un torent de emoții de toate categoriile. E o zi în care automotivarea este foarte accentuată și se merge pe drumul propriu fără influențele și părerile celor din jur. Emoțiile (2) tind să iasă din matcă (5) și este necesară și foarte utilă o atenție sporită la calitatea acestora, deoarece 2 vine absolut întotdeauna cu polaritate (bine/rău, frumos/urât, etc.) și doar observarea atentă și controlul acestor emoții poate duce la evitarea unor disensiuni , situații încordate și dispute în grupurile sociale.

Având în vedere că forța gândului este destul de slabă astăzi (11), iar emoțiile năvălesc cu putere (22222), ideal ar fi ca vocea interioară și intuiția să fie ascultate cu atenție (5) pentru a se putea stabili armonia și echilibrul (6) în condițiile în care cunoașterea și conexiunea cu planurile superioare (7) vin ca suport în îndeplinirea benefică a sarcinilor și a responsabilităților (8) în familie și grupuri sociale.

Standardele sociale sunt destul de ridicate astăzi, alegerile trebuie făcute cu înțelepciune și seriozitate, iar comunicarea trebuie să se realizeze cu mare diplomație, forța cuvântului fiind uriașă.

Totodată vorbim și despre o tendință accentuată de siguranță și protecție, întrucât este necesară o atenție sporită la tot ceea ce ține de sănătate, accidente și lovituri, având în vedere că instinctele sunt la un nivel destul de scăzut.

Recomandarea zilei: diplomație, alegerea atentă a cuvintelor, stăpânirea emoțiilor

MINUTUL DE AUR: favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 24.08.2021 la ora 08:25. Se urmăreşte ceasul şi în acest minut omul se roagă la Divinitate, Univers pentru o anume dorinţă.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7852

 

Anca Sofian

 

Deja ai votat!