spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 26.08.2021/21.3.17.8

MATRIŢA ZILEI – 26.08.2021/21.3.17.8

111 7
2222 88
3 6

 

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația acestei zile este dată de cifra 8 (2+6=8) și este definită de lupta pentru putere socială în contextul în care comunicarea benefică (2) susține munca și acumularea de bogății și statut, aduce armonie, pragmatism și o ușoară senzualitate în ceea ce privește relațiile (6).

Vorbim despre administrarea, organizarea și gestionarea îndatoririlor, orientarea către succes și faimă, dobândire de statut social prin eforturi susținute și merite personale și o capacitate interesantă de a depăși obstacolele. O zi bună pentru strategii, pentru organizare, planificare și implementare de proiecte, idei, concepte.

Se duce o luptă destul de strânsă între orgolii (111) și emoții (2222), dar aceasta este temperată de rezultatele fructuoase obținute (3) ca urmare a soluționării acestor forțe prin echilibrarea dată de judecătorul interior (88) care are acces la cunoașterea și înțelegerea profundă (7) a detaliilor, a cauzelor și a mecanismelor de formare a situațiilor și a circumstanțelor încordate.

Poziția de autoritate atât în viața personală cât și în cea profesională vine la pachet cu aplicarea anumitor sancțiuni financiare, emoționale sau verbale dacă se constată abateri de la îndeplinirea responsabilităților. Atenție la emoțiile care pot afecta buna funcționare a autorității, încât manifestarea lor la modul negativ poatet duce la agresivitate, la un circuit nefast victimă – călău – salvator, un cerc vicios al vinovăției și a pedepsei, lecția zilei fiind iertarea.

Tot ceea ce ține de corpul fizic necesită atenție, pentru că goana după putere și concentrarea atenției pe forța socială pot cauza anumite afecțiuni, ca urmare a unei imunități scăzute, a stresului, accidente din neatenție, mai ales că intuiția astăzi nu ajută foarte mult.

Recomandarea zilei: mare atenție la jocurile de putere, deoarece se poate pierde controlul foarte ușor asupra lor, datorită încărcăturii emoționale ce plutește în aer.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 24.08.2021 la ora 08:26. Se urmăreşte ceasul şi în acest minut omul se roagă la Divinitate, Univers pentru o anume dorinţă.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8853

Anca Sofian

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...