MATRIŢA ZILEI – 27.08.2021/22.4.18.9

11

4

7

22222

88

9

 

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei este dată de cifra 9 (2+7) și este caracterizată de idealuri și vise, cu o ușoară trăire în trecut sau într-un tărâm imaginar ocupat de povestea a ceva ce ar fi putut fi. Aduce nostalgie și multe emoții (2), conștiință (7) și există tendința ca oamenii să se retragă la un moment dat al zilei, pe acest fond, într-o lume proprie creată cu scopul de a nu fi deranjați și de a petrece puțin timp în solitudine pentru studiu, analiză, retrospectivă sau meditație, după care să revină și să își reia activitățile obișnuite.

Valul de emoții este foarte puternic, comunicarea fiind extrem de importantă (22222) în condițiile în care luptele de putere, gradul de independență și inițiativă trec pe plan secund (11). Sănătatea și sistemul imunitar (4) pare că își revin, comparativ cu zilele trecute, întrucât calitățile vindecătoare ale lui 9, precum și dizolvarea agresivității din latura negativă a lui 6 care lipsește, duc la o atenție sporită a integrității fizice atât la propria persoana cât și la cei din jur.

Emoțiile, dacă sunt folosite la modul constructiv, ajută la inspirarea oamenilor, la ridicarea nivelului de conștiință (7), la manifestarea generozității, a dărurii benefice(9) pe plan social extins (88).

Azi e o zi favorabilă pentru cooperare și lucru în echipă, oamenii făcând lucruri minunate împreună, simțind foarte puțin nevoia de a acumula pe partea materială (lipsa lui 6), de a fi roși de curiozitate(lipsa lui 3) sau de a ieși în evidență (lipsa lui 5).

Recomandarea zilei. Pentru a putea dărui celor din jur (familie, prieteni, cunoscuți, colegi, etc) și pentru a putea comunica eficient și benefic, este nevoie de o introspecție rapidă, în solitudine, de o recalibrare interioară, de gestionarea atentă a emoțiilor și de efort susținut de a trăi în prezent, fără a aluneca pe panta nostalgiilor și a amintirilor din trecut. E nevoie de conexiune interumană în ideea consolidării bazei grupurilor sociale și a evoluției în misiunile personale.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 27.08.2021 la ora 08:27. Se urmăreşte ceasul şi în acest minut omul se roagă la Divinitate, Univers pentru o anume dorinţă.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9855

Anca Sofian,
Numerolog, Consilier de dezvoltare personală

Deja ai votat!