MATRIŢA ZILEI – 28.08.2021/23.5.19.10

111
2222 5 88
3 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 1(2+8+10, 1+0=1) și este un prilej de a descoperi adevăruri care duc spre adevărata conducere și vine cu câștigarea respectului și cu un dinamism benefic atât pe plan personal cât și pe plan social.

Caracterul puternic al zilei denotă orientare și tendința de atingere a scopurilor.

Astăzi, multe situații se rezolvă favorabil (111), deși sunt dificile și vin cu lecții de viață interesante (2222). Perspectiva vieții este caracterizată de curaj, inteligență și imaginație, de voiciune (3), unde reinventarea (5) , renașterea și transformarea interioară (9) aduce progres și o recunoaștere a autorității și a puterii (8).

Energiile zilei sunt intense, e o zi destul de fierbinte, orientată spre acțiuni ferme și inspirate ghidate de intuiție și de vocea interioară. Comunicarea, relațiile cu cei dragi sunt foarte importante, în sensul în care discuțiile se vor îndepărta de sfera banalului, fiind duse în zone rafinate și elevate, ce stimulează intelectual toți participanții la ele, revitalizând zonele relaționale unde plafonarea sau plictisul s-au instalat de ceva vreme și condimentându-le cu anumite polemici prpvocatoare, dar benefice.

Recomandarea zilei. Deși lucrurile au o voiciune și un dinamism frumos, solar, este de preferat să temperăm zelul extrem, precum și capacitatea de supra-apreciere și laudă, să nu cădem în capcana strălucirii de moment și a faimei efemere, având în vedere că lipsa lui 6 ascunde subtil lipsa unui oarecare echilibru.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 28.08.2021 la ora 08:28. Se urmăreşte ceasul şi în acest minut omul se roagă la Divinitate, Univers pentru o anume dorinţă.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1855

 

Anca Sofian,
Numerolog, Consilier de dezvoltare personală

 

Deja ai votat!