marți, martie 19, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 29.08.2021/24.6.20.2

MATRIŢA ZILEI – 29.08.2021/24.6.20.2

1 4
222222 8
6 9

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 7 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de 29 este dată de cifra 2 sau de cifra maestră 11 (2+9=11, 1+1=2). Vibrația numărului maestru 11 poate fi atinsă ,însă, numai în condiții excepționale, numai dacă nivelul de conștiință general al oamenilor depășește un anumit prag, în sensul în care vina, frica, rușinea, furia, ura, dorința, apatia sunt complet dizolvate, fiind alchimizate în curaj, iubire, recunoștință, compasiune. Pentru ca această vibrație să poată fi atinsă azi, e nevoie de renunțarea în totalitate la judecăți, prejudecăți, la convingeri limitative și disfuncționale, la atașamente. De asemenea ea vine pe fondul instalării armoniei mistice și a iubirii necondiționate. Este destul de provocator, dar nu imposibil.

Sunt mult mai multe șanse ca ziua să se manifeste totuși în vibrația lui 2 care, din nou, aduce un iureș al emoțiilor și al energiilor feminine, care, dacă sunt gestionate sănătos, încadrează (4) sfera relațiilor într-o stare de armonie (6), calm, de împăcare (2).

Este o zi foarte interesantă, în care atașamentele puternice, dependențele de oameni, lucruri, obiceiuri sunt accentuate, se poate sabota mult prezentul prin evocarea trecutului, a amintirilor ce stârnesc multe emoții, sensibilitatea exagerată fiind cea care pune pecetea pe multe situații și circumstanțe.

Este destul de dificil să se țină în frâu toate emoțiile care dau năvală azi (222222) – sunt 6 de 2, căsuța e supraîncărcată, având în vedere că psihicul (1), instinctele și intuiția (lipsa lui 5), înțelepciunea și înțelegerea (lipsa lui 7) sunt foarte slab evidențiate, sau chiar nu se manifestă deloc.

Se lucrează cu emoții care ne dau de furcă, având în vedere că jonglăm cu siguranță și protecție exagerată, cu energiile feminine, care pot veni ori cu binecuvântări, ori cu lecții foarte dure, chiar cu haos aș putea spune. Mare atenție la relațiile cu femeile din viața noastră, fie că vorbim de mamă, soție, iubită, parteneră, soră, fiică, prietenă, etc. deoarece legăturile cu acestea sunt, în principal, vizate de valul de emoții ce inundă ziua.

Cuvintele, vorbele au impact puternic asupra relațiilor. Totuși, prezența lui (6) echilibrează cumva situațiile tensionate, tinzând spre conciliere, înțelegere și are rolul de a limpezi puțin apele (elementul primordial apă deține 7 unități).

Un avantaj aduce și căsuța lui (8) care ajută printr-o organizare și filtrare a emoțiilor, vine cu depășirea obstacolelor de comunicare, în ideea orientării spre binele comun, spre cooperare (9), mobilizând și responsabilizând atunci când evenimentele par că o iau pe arătură.

Recomandarea zilei: fiind duminică, e de preferat să fie folosit înțelept (4), în ideea că un somn bun de amiază poate fi regenerator pentru întreg organismul și resetează emoțiile care, efectiv, dau pe dinafară și sunt greu de controlat. E mare nevoie de observatorul interior (neocortexul – gândirea) care nu lasă creierul reptilian (amigdala – emoțiile) să preia conducerea. De asemenea, un reset al emoțiilor poate fi făcut și prin intermediul unui duș mai rece, energia apei având mari beneficii asupra curățării energetice, mai ales că ea domnește asupra zilei.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 29.08.2021 la ora 08:29.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2856

Anca Sofian,
Numerolog, Consilier de dezvoltare personală

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...