MATRIŢA ZILEI – 30.08.2021/16.7.10.1

1111 7
22 8
3 6

 

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de astăzi este dată de cifra 3 (3+0=3). Vine cu aspirații înalte, cu autodepășire și cu acumulare de cunoaștere. Cu cât ceva este mai dificil și inaccesibil, cu atât este mai tentant. Aduce cu ea rolul de explorator ambițios și interacțiunea socială, relațiile, evenimentele și circumstanțele fac din această zi o aventură savuroasă.

Puterea minții este utilizată astăzi la maximum (1111), iar exprimarea creativității devine un obiectiv major.

Emoțiile de ieri (22) s-au dus cu noaptea , lucrurile s-au așezat, s-au echilibrat (6), voința capătă putere și dă roade(3). Semnătura energetică de ieri, își pune amprenta pe starea fizică, resimțindu-se o stare de oboseală (lipsa lui 4) pentru cei care s-au lăsat târâți în vârtejul emoțiilor.

De asemenea, e o zi în care trebuie să acceptăm că putem transmite informații către oameni și putem să-i învățăm lucruri noi, dar că oamenii se schimbă doar dacă vor ei și prind esența informațiilor numai dacă sunt pregătiți pentru asta.

Mintea este în permanentă alertă, se expun multe informații pe care este util să le verificăm din mai multe surse înainte de a le lua de bune, având în vedere că lipsa lui 5 face ca intuiția să trădeze.

Atenție la autosabotarea prin informațiile care stârnesc frica, la cele care scot din zona de confort convingerile limitative disfuncționale și foarte adânc înrădăcinate. Este recomandată lărgirea orizonturilor (7) și ascultarea punctelor de vedere a celorlalți (9), fără a se intra în dispute diverse pentru că, în final adevărul adevărat nu-l cunoaște nimeni. Și mai mult decât atât, fiecare om are adevărul propriu după care se ghidează, care este cât se poate de real și incontestabil pentru el, iar negarea sa, duce la negarea existenței sale, anulând sensul vieții, motivația și este de preferat ca fiecare să lase pe fiecare să creadă exact ce vrea să creadă.

Alt aspect important este predispoziția către risipă, cheltuieli nesăbuite de bani, timp, energie, consum de resurse, în general, fiind util să se impună anumite limite

Recomandarea zilei: Căutați singuri informațiile cu care rezonați, feriți-vă de cele care aduc frică. Informați-vă din mai multe surse și cerneți-le pe cele potrivite și conforme cu adevărul personal. Nu impuneti adevărul vostru celor care nu sunt pregătiți să îl audă sau nu vor și luați în calcul varianta că poate si adevărul vostru este o iluzie. Evitați să luați totul de bun, fără să studiați temeinic înainte. Atenție la coșul de cumpărături și la risipirea timpului și a energiei în direcții nepotrivite.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 30.08.2021 la ora 08:30.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3857

Anca Sofian

Deja ai votat!