spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 31.08.2021/17.8.11.2

MATRIŢA ZILEI – 31.08.2021/17.8.11.2

11111 7
222 88
3

 

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia de azi reiese din cifra 4 (3+1=4), cifra regulilor, a muncii şi a sănătăţii şi se încadrează într-un fel de constituţie a zilei, bine reglementată de legi şi graniţe. Contractul cadru de azi situează produsul psihicului (1) şi al emoţiilor (2), adică sinteza desfăşurării zilei (3), într-o ordine deplină, în care organizarea, planificarea şi controlul bunei funcţionări a situaţiilor, evenimentelor şi circumstanţelor sunt pecetluite.

Se explorează capacitatea de materializare şi de înţelepciune, iar rezultatul vine în contextul social cu un plan bine pus la punct, cu paşi de urmat pentru a atinge un nivel de interacţiune cu cei din jurul nostru definit de diplomaţie şi comunicare ecologică.

Astăzi, acţiunile nu sunt ieşite din comun, deşi au o dinamică ridicată, sunt analizate cu atenţie, verificate minuţios, iar daca se observă vreo abatere de la regulă, imediat se procedează la corectarea şi îndreptarea lor.

Tendinţa este de a respecta autoritatea, cu condiţia ca aceasta să nu cadă în panta abuzului. Randamentul este maxim chiar dacă, pe alocuri unele condiţii stresante si de presune pun bariere.

Iniţiativa şi integritatea sunt foarte puternice (11111), ţinând în frâu anumite emoţii (222), aduând roade (3), ce asigură o cunoaştere (7) împărtăşită la nivel de grup social (88). Sănătatea (lipsa lui 4), insinctele, intuiţia şi logica (lipsa lui 5), armonia (lipsa lui 6) şi dăruirea către ceilalţi (lipsa lui 9) sunt astăzi prea puţin evidenţiate, de aceea voinţa şi exprimrea acesteia prin fapte şi acţiuni concrete duc la un fel de dependenţă faţă de ceilalţi, se intră uşor în rolul de victimă neajutorată, iar pentru a se evita situaţii neplăcute, e recomanda să lucrăm puţin cu noi înşine. Există potenţial de depăşire a acestor tendinţe şi vine tocmai din energia generală a cifrei 4, ca vibaţie a zilei.

Coordonarea, controlul, organizarea, planificarea sunt cuvinte ce descriu perfect dinamica zilei. Totuşi, după depunerea efortului, după găsirea de soluţii şi aplicarea acestora pentru situaţiile ce vin cu provocări, după asumarea de responsabilităţi, este indicat să se ia o pauză de regenerare în care să ne amintim bucuria vieţii, savoarea călătoriei numită viaţă.

Recomandarea zilei. Recomandarea vine cu păstrarea unui stil conservator în idei şi acţiuni, cu un lucru intens la voinţă, întrucât, altfel, depăşirea obstacolelor este sabotată, integritatea şi loialitatea au de suferit şi pot veni lecţii sau pedepse neplăcute.

Întotdeauna lipsa de motivaţie, de scop în cadrul lui 4 aduce cu sine trădare, minciună, critică, infracţionalitate, lene , neasumare de responsabilităţi, şi de aceea este atât de importantă susţinerea coloanei 4-5-6, a voinţei, cu ajutorul psihicului, a emoţiilor benefice, a cunoaşterii, a acţiunilor dictate de planurile superioare şi pe concentrarea asupra a ceea ce este de făcut şi respectarea planului.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 31.08.2021 la ora 08:31.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4858

 

Anca Sofian

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...