spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 01.09.2021/15.6.13.4

MATRIŢA ZILEI – 01.09.2021/15.6.13.4

1111 4
22 5
3 6 9

 

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi este dată de cifra 1, în contextul schimbării vibraţiei sociale de la 8 la 9, prin începutul lunii septembrie. Vibraţia socială va fi aceeaşi pe parcursul întregii luni şi trece de la control şi putere socială în sfera eforturilor pentru a obţine bunăstarea generală a omenirii. Se încadrează în acţiuni spre umanitate, vindecare, împărtăşire şi dăruire de sine, uneori ce atinge pragul sacrificiului. Lecţia acestei luni este că dăruirea este binevenită, atâta timp cât ai de unde da şi că ajutorul nu se oferă cu forţa. Dacă lecţia aceasta nu e învăţată, latura negativă a lui 9 îşi face apariţia şi există riscul de a cade în panta unui orgoliu disfuncţional, grandomanie, manipulare, lipsă de empatie dorinţă de a epata cu price preţ, comprtament distructiv şi autodistructiv, extremism periculos.

Cifra 1 în contextul social al lui 9 aduce rolul de deschizător de drumuri, iniţiativă şi dorinţa foarte incitantă de a fi Primul sau Singurul. E o zi în care tendinţa de a fi în centrul atenţiei este ridicată (1111) , vine cu aviditate după laude, confirmări, validări, cu o puternică dorinţă de remarcare(5). Cu toate astea, se păstrează însă echilibrul şi armonia (6), în sensul în care cele descrise mai sus se activează benefic atunci când se manifestă ca urmare a unei solicitări exprese de ajutor, sprijin, facere de bine, iar intuiţia (5) duce la o înţelegere profundă (3) a când şi cui i se oferă ajutorul (9), pentru a nu se aluneca în panta orgoliului salvatorului.

Vorbim aici şi de iubire şi romantism pentru că e o zi în care se doreşte mult iubirea, integrarea şi acceptarea în familie, grup şi societate şi suntem dispuşi să lăsăm de la noi, dar nu la modul de compromis.

Din punct de vedere fizic (4) azi e o zi în care suntem în formă, energici, voinţa atât de slab manifestată ieri, echilibrându-se frumos prin hotărâre şi determinare (diagonala 1,5,9).

Recomandarea zilei. Cei care au rămas setaţi pe putere şi control, pe dominare şi autoritate sunt sfătuiţi să mai lase de la ei, pentru că septembrie vine cu o schimbare de paradigmă la nivel de valori sociale, iar orgoliul şi încăpăţânarea de a renunţa la jocurile de putere, vine doar cu frustrări şi obstacole (lipsa lui 8), deoarece mecanismele de autoreglare a Universului vor distribui energiile corespunzătoare, indiferent că se acceptă sau nu, iar înotul împotriva curentului vine cu suferinţă (lipsa lui 7), cu trudă şi în final cu cedare şi predare, având în vedere forţa noilor vibraţii. De aceea, e mai bine ca energia să fie stocată înţelept, pentru a se evita risipirea inutilă a resurselor preţioase de timp, sănătate, bani şi sentimente.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 01.09.2021 la ora 01:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1956

Anca Sofian

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...