spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 02.09.2021/16.7.12.3

MATRIŢA ZILEI – 02.09.2021/16.7.12.3

111 7
2222
3 6 9

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibraţia de azi este dată de cifra 2 şi vine în contextul unei tendinţe spre armonie, spiritualitate. Situaţiile sunt magnetice, atrăgătoare, ispititoare şi e foarte dificil de a ţine emoţiile debordante în frâu şi de a nu cădea în păcat. Azi vorbim doar de emoţie (2222) pură, fără intuiţie sau logică (lipsa lui 5) sau vreo tentativă de a prelua controlul asupra lor (lipsa lui 8).

E o zi în care pur şi simplu ne lăsăm duşi de valul plăcerilor lumeşti (3,6,9). Iubim nebuneşte dacă avem de iubit, cheltuim dacă avem ce, suntem volubili, ne oferim resursele, cunoaşterea cu voioşie şi însufleţire, optimismul şi încrederea fiind la cote înalte.

Ne abandonăm cumva Universului, ne permitem să lăsăm garda jos şi asta vine cu o eliberare de tensiuni şi orgolii, slăbim coarda ambiţiilor, a rigidităţii pentru că două zile în care puterea lui 1 a accelerat la maxim, ne simţim istoviţi (lipsa lui 4) şi avem nevoie de puţină relaxare.

Si cum altfel decât prin satisfacerea nevoilor ce ţin de sfera romantismului, a simţurilor, a conexiunii  înălţătoare cu ceilalţi oameni. Vorbim de instincte de bază, de plăceri şi emoţii care acoperă raţiunea şi cncretul. Visele cu ochii deschişi apar din prezenţa unei voinţe pe care o conştientizăm, dar căreia îi acordăm prea puţină atenţie şi de aceea nu au şanse de a fi atinse. Ele rămân stocate în inconştient, şi se vor materializa şi manifesta abia atunci când acţiunile inspirate vor fi înfăptuite. Dar asta nu se va întâmpla azi.

Recomandarea zilei. Iubiţi. Dansaţi. Savuraţi. Lăsaţi-vă învăluiţi de tot ce mângâie simţurile, pentru că sunteţi în siguranţă, sunteţi susţinuţi şi protejaţi de Univers, dacă vă raportaţi la el cu încredere şi deschidere. Daţi-vă voie să vă relaxaţi. Faceţi tot ce se poate face pentru a restabili un echilibru, dar nu uitaţi că totul se face cumpătat şi comunicarea este esenţială. Fiţi pur şi simplu. Fiţi în armonie şi, ca într-un joc de domino, calităţile verbului “a avea” vin de la sine (iubire, resurse, informaţie, conştiinţă, bani).

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 02.09.2021 la ora 02:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2957

 

Anca Sofian

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...