sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 03.09.2021/17.8.11.2

MATRIŢA ZILEI – 03.09.2021/17.8.11.2

1111 7
222 8
3 9

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Cifra de vibraţie a zilei este astăzi guvernată de 3. Aduce cu ea curiozitate şi căutări. Apare o tendinţă şi o ambiţie arzătoare de a descoperi tainele (7), misterele, de a căuta adevăruri ascunse şi bine păzite. Setea de cunoaştere (3) vine cu impulsivitate şi cu provocarea uriaşă (111) de a ne abţine de la a ne băga nasul unde nu ne fierbe oala. Si mai mult decât atât, aduce posibilitatea de a crea un grup de curioşi care lucrează în echipă şi au o putere mai mare (8).

3 vine şi cu risipă de orice fel. O dată obţinute informaţiile sau dezvăluite tainele, există entuziasmul excesiv de a le comunica (222) şi celorlalţi , dar asta vine cu împrăştierea, de cele mai multe ori fără folos, pentru că această facere de bine (9), în concepţia lui 3 este un fel de impunere a unor adevăruri, iar oamenii poate nu sunt încă pregătiţi să le cunoască, poate nu sunt interesaţi sau poate pur şi simplu nu vor să știe.

Energia zilei vine cu o dorinţă mare de a experimenta, de a aduce plus valoare în mediul în care ne învârtim, de a ne arăta talentele şi aptitudinile, de a fi văzuţi cumva.

Mare atenţie la ce judecăm. Ca urmare a descoperirilor făcute azi, putem ajunge să trăim exact ceea ce condamnăm în exterior, iar capcana este foarte subtilă, ascunsă şi înşelătoare.

Voinţa nu se manifestă azi. Integritatea, munca, pragmatismul, intuiţia lipsesc (lipsa cifrelor 4,5,6) şi de aceea dorinţa de a cunoaşte şi a împărtăşi ceea ce aflăm ne poate sabota, în sensul în care depunem efort pentru ceva ce nu are rost, dar care se poate întoarce împotriva noastră foarte uşor.

Pe de altă parte, 3 aduce şi socializare plăcută, o zi artistică să zicem, pictată, cântată, elogiată. E o zi în care putem descoperi talente ascunse, putem merge la o distracţie sau putem avea parte de întâmplări amuzante. Mai putem vorbi şi de anumite legături cu străinătatea, veşti sau posibile planuri pentru călătorii.

Recomandarea zilei. Este util să fim informaţi şi să căutăm răspunsuri, să explorăm şi să cunoaştem, dar este necesar să fim atenţi la ce “scormonim”, la gradul de curiozitate, la emiterea de judecăţi şi la temperarea impulsivităţii. Fiind vineri, este binevenită o ieşire cu prietenii, o dezbatere a informaţiilor într-un stil amical, fără patimă.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 03.09.2021 la ora 03:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3958

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
6.9 ° C
7.2 °
5.5 °
95 %
1.4kmh
17 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...