MATRIŢA ZILEI – 04.09.2021/18.9.10.1

1111 4
22 8
99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi este dată de cifra 4. Cadrul. Din nou o zi a regulilor, de data aceasta stricte şi cu o nuanţă absurdă. Aduce autoritate, determinare şi control. Reguli peste reguli apar de nicăieri pe fondul unor orgolii nemăsurate şi pe fondul unei frici globale de a scăpa frâiele din mână. Tendinţa de azi este de a abuza de putere, de a afişa grandomanie şi un început de dictatură. Totul se analizează temeinic, se observă fiecare detaliu, se caută, cu alte cuvinte, nod în papură. Se urmăresc abaterile de la regulă, tocmai pentru a avea motiv de a aplica o pedeapsă.

Asta vine în contextul unei energii destul de mari de acţiune şi de impunere (1111). Se foloseşte manipularea, iar jocul cu conceptele de siguranţă şi protecţie (22) fiind folosit cu tentă maliţioasă, dar fără a avea prea multe ecouri (lipsa lui 3). Intuiţia, armonia, înţelegerea (lipsa lui 5,6,7) se manifestă azi firav. Combinaţia lui (4) cu (99) aduce azi absurdităţi şi abjecţii la nivel de comunitate de genul: ni se bagă cu forţa pe gât ceva anume, tocmai pentru protecţia noastră. Este vizată integritatea noastă fizică (4) şi se umblă la fricile noastre cu privire la imunitate pentru a se facilita controlul autorităţilor asupra grupului social. Iar ce nu aparţine de cadru se doreşte a fi exclus, pedepsit, restricţionat cumva.

Vestea bună este că regulile umane nu se supun regulilor divine. Respectarea şi aplicarea regulilor divine aduce un bun simţ al liberului arbitru şi a fost dăruit fiecărui om, depinzând doar de el dacă îl foloseşte responsabil sau nu.

Constrângerile sunt dure pentru că nu există alt mod de a încălca liberul arbitru, de a obliga pe cineva să facă ceva ce nu doreşte, decât dacă îl ameninţi, îi inoculezi frici şi spaime. Frica şi abuzurile psihologice, manipulările au funcţionat de când e lumea. Prin frică s-a putut aduna omenirea într-un cadru (4) şi a putut fi controlată (1) prin puterea (8) gândului (1).

Recomandarea zilei. Puteţi exersa respiraţia conştientă (inspr-expir de 5-10 ori atunci când simţiţi că se instalează frica). Ajută foarte bine. Sufletul omului nu poate fi cumpărat, decât dacă el îl vinde. Şi îl vinde atunci când este înşelat prin capcana fricilor. Azi e bine să ne observăm cu atenţie. Să vedem care sunt fricile noastre şi cum le putem transforma în iubire şi recunoştinţă, pentru că doar iubirea şi recunoştinţa sunt armele noastre în lupta cu frica.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 04.09.2021 la ora 04:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4959

Anca SOFIAN

Deja ai votat!