MATRIŢA ZILEI – 05.09.2021/19.10.9.9

111
22 5
9999

FOC – 1,5,9 – 8 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Cifra 5 determină vibraţia de azi şi vine cu intuiţie multă, cu spectacol, cu ieşire din tipar. Vine cu capacitatea benefică de a ordona corect drumul vieţii altor oameni şi de a-i ajuta să se hotărască cu privire la calea pe care o aleg s-o parcurgă. Azi avem de învăţat o lecţie importantă. Care este? Depinde de fiecare om în parte. Poate fi una plăcută sau poate fi una neplăcută în funcţie de felul în care a trăit până acum. Cheia este la noi. Doar trebuie să trezim conştiinţa, să spargem tiparele, să fim curajoşi şi să acționăm în direcţiile benefice.

Ziua de azi vine cu o misiune importantă (9999) la nivel de umanitate, aduce în prim plan o dezvoltare a intelectului, iar, dacă este cumva folosită în latura sa negativă, scoate la iveală monstruozităţi. De asemenea, vine cu o cunoaştere a adevărului profund, cu o perspectivă foarte vastă asupra lucrurilor şi intuitiv (5) se descoperă că toate situaţiile negative, dar şi toate rezolvările pornesc doar din mentalitatea oamenilor (111), care se manifestă apoi prin comportamente bazate pe emoţii (22). Este foarte important de ştiut că în funcţie de mentalitatea oamenilor, azi poate apărea instinctul de apărător, de protector, dar şi cel de corupt sau trădător.

Este bine venită o retragere în solitudine pentru a asculta vocea interioară. În timpurile astea este din ce în ce mai greu să găsim un loc liniştit, neperturbat de factorii exteriori (TV, media, radio, ziare, specialişti cu “n” păreri şi reveniri asupa acestor păreri, de ce spune lumea, etc), pentru a ne asculta sufletul. Doar când ne urmăm vocea interioară, intuiţia, 5-ul, putem afla cine suntem şi care e puterea şi menirea noastră. Din exterior ne preluăm diverse roluri, identităţi, ne trudim să imităm ceva, că arătăm ceea ce nu suntem, dar care e la modă şi care adânceşte suferinţa şi sentimentul de separare de sufletul nostru. De fapt, dacă e să privim atenţi nu există nicio separare. Asta e ceea ce se vinde din exterior.

Recomandarea zilei. E duminică, zi de linişte şi odihnă. Răspundeţi la întrebarea “Cine sunt eu?”. Sunt eu funcţia mea, sunt eu doar mamă, tată, director, avocat, medic, lucrător, etc? Sunt eu doar atât? Răspunsul va veni la fiecare, dar s-ar putea să nu fie plăcut şi să doară. Dar tocmai energia lui 5 vă ajută să ieşiţi din zona de confort şi puterea vindecătoare a lui 9 vă susţine în căutarea răspunsului într-un context de siguranţă.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 05.09.2021 la ora 05:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5951

Anca Sofian

 

Deja ai votat!