MATRIŢA ZILEI – 06.09.2021/20.2.8.8

1
2222 88
6 9

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi stă sub energia lui 6, care aduce armonie, iubire dar și pragmatism, tendințe de acumulare de bunuri materiale, muncă și sexualitate. E o zi în care putem învăța că a iubi înseamnă a accepta, a încuraja, a oferi timp, nicidecum a încerca să îi schimbăm pe ceilalți. Pur și simplu a iubi înseamnă a înțelege că valorile oamenilor sunt diferite și că ceea ce credem noi că e bine pentru cineva ce deține un set de valori diferite de ale noastre, nu reprezintă neapărat binele și pentru acea persoană.

Azi vine cu multe emoții (2222), completate de o dorință mare de comunicare și de a ne conecta cu ceilalți, de a ne lăsa jos măștile și de a ne arăta vulnerabilitățile (1), de a fi sinceri, de a alina suferințele celorlalți (9), de a arăta bunătate, blândețe, tandrețe și de a ne asuma responsabilitatea (88) stabilirii unui echilibru, dat fiind că ultimele zile au cam dat peste cap lucrurile. Încep să se calmeze spiritele, să se detensioneze anumite situații.

La nivel social apar ca prin minune acei oameni care au rolul de a stabili armonia în medii conflictuale sau competitive, să aplaneze disputele și sunt atrași ca un magnet exact acolo unde există situații ce trebuie rezolvate.

6 vine și cu apărarea teritoriilor, a granițelor și aduce energia suficientă pentru ca noi să putem pune limite atunci când e cazul.

Latura negativă, unde e nevoie de atenție sporită, apare pe planul financiar, acumularea de bunuri materiale de orice fel putând să degenereze în lăcomie, iar emoțiile preapline, folosite într-un sens mai puțin benefic, duc la instincte sexuale ce pot dăuna.

Azi pot apărea acele situații în care este nevoie să alegem între inimă (2) și cugetare (1), iar cei patru de 2 (2222) ne împiedică să alegem după rațiune. Sunt de luat decizii complicate în contextul în care tendința este de a restabili echilibrul.

Recomandarea zilei. Unii pot experimenta deziluzii în dragoste, singurătate. Dar este util să înțelegem că iluzia este creată de propria noastră minte pentru a distorsiona adevărul neplăcut sau dureros, în sensul în care în căutarea pătimașă a iubirii ajungem să ne facem că nu vedem că ceva e în neregulă, că fabulăm în scenarii nerealiste, că ne mințim cu nerușinare. Apoi ne trezim și ne simțim răniți, trădați, triști și tocmai asta este deziluzia. Echilibrul vine din încetarea de a ne mai amăgi și de a lua lucrurile așa cum sunt, chiar dacă nu sunt confortabile. Energia lui 6 restabilește ordinea și pe termen lung, aduce împlinire. Căsuțele lipsă (3,4,5,7), adică învățarea, sănătatea, intuiția și imaginea de sine, cunoașterea profundă nu ne ajută și de aceea e nevoie de puțină străduință în luarea deciziilor de natură emoțională.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 06.09.2021 la ora 06:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6952

 

 

Anca Sofian

Deja ai votat!