MATRIŢA ZILEI – 07.09.2021/21.3.7.7

11 777
222
3 9

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 4 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Cifra de vibrație de azi este 7 și aduce mult noroc și o capacitate extraordinară de a rezolva situațiile ce apar, totul punându-se într-o mișcare sincron miraculoasă. 7 vine de asemenea și cu trezirea conștiinței, cu relevarea unor taine, cu o conexiune cu divinitatea, cu credință, cu materializarea și manifestarea gândurilor. Această manifestare și materializare a gândurilor am mai putea-o numi noroc sau ghinion, în funcție de calitatea a ceea ce gândim, conștient sau inconștient în cea mai mare parte, asta datorându-se seturilor de convingeri limitative cu care suntem programați.

În mare parte aspectarea atât de puternică a lui 7 (777) tinde să conducă automat la o conștiință puternică ce poate lucra benefic pentru noi, dar lipsa voinței (lipsa lui 4,5,6) ar putea să ne pună bețe în roate, iar noi să nu ne asumăm (lipsa lui 8) acțiunile (11), ceea ce spunem (222) și consecințele (3). De aceea e necesar să conștientizăm marele potențial al acestei zile și să lucrăm cu noi în așa fel încât rezultatele să se manifeste benefic și în folosul nostru și al comunității (9). E important să nu ne lăsăm târâți în capcanele trecutului și nici în cele ale viitorului, ci să ne bucurăm doar de momentul prezent.

Recomandarea zilei. Îmbrățișați tendințele de optimism și pozitivitate, pentru că 7 aduce mari satisfacții personale, dezvoltare și înțelepciune, atunci când este folosit benefic. La polul opus, 7 aduce singurătate, limitări și frică, cu tendințe de victimizare, lamentări și învinovățire îndreptată atât către exterior, cât și către propria persoană. Tot aici, în sensul mai puțin benefic, 7 aduce scopuri meschine și rău voitoare, sabotare, invidie și bârfă. De aceea este foarte util să exersăm iertarea, în primul rând de sine, apoi iertarea celorlați, acceptarea, detașarea și credința.

Azi nu e loc de orgoliu sau ambiție, lupta pentru putere nu se manifestă, iar principalul scop este de “a fi” ceva, cineva cumva, undeva, cândva. Să fim buni, să iubim și să fim iubiți, să fim acel ceva care ne impulsionează să arătăm și să manifestăm ce e mai frumos și valoros din noi, să împărtășim asta și grupului social, având în vedere și vibrația lunii septembrie, 9, care revarsă generozitate și dăruire de sine.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 07.09.2021 la ora 07:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7953

Anca Sofian

Deja ai votat!