MATRIŢA ZILEI – 13.09.2021/18.9.16.7

1111 7
22 8
3 6 99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi, 4 vine cu reguli din nou. Dar reguli care se schimbă din mers (1+3=4), care ţin de acţiune şi schimbare în contextul puterii vindecătoare a sufletului, în armonie şi înţelepciune. Sunt reguli date de divinitate pe care oamenii le confundă cel mai uşor şi mai des cu cele date tot de oameni. Ziua de 13 cu vibraţia 4 vine ca o înţelegere a faptului că unele despărţiri de ce e vechi (indiferent că vorbim de oameni, situaţii, lucruri, joburi, etc) sunt absolut natural, că asta e o regulă a firii, de necontestat. Vechiul a secătuit şi are nevoie să se regenereze. Să se transforme, după noi regului şi orânduieli. Este util să învăţăm, în primul rând detaşarea şi apoi adaptarea.

Azi se încheie anumite etape. De fapt, la nivel de întreaga lună septembrie se tot încheie lucruri şi pentru că nu există sală de aşteptare între nou şi vechi, noul pare că ne ia prin surprindere. Şi da! Poate sunt aspecte din viaţa noastră care nu se mai regenerează şi se sting pentru totdeauna, dar trebuie să ştim că în locul lor apar altele diferite, cu alte caracteristici.

Psihicul puternic de azi (1111) ne ajută mult, emoţiile sunt moderte, iar rezultatul din corelaţia acestora (3) influenţează tot ce ţine de lumea şi bunurile materiale (6) la nivel de umanitate (9). Talentele (3) şi înţelepciunea (7) îşi dau voie azi să iasă la suprafaţă, datoria şi responsabilitatea sunt asumate dinamic şi individual (8), ceea ce duce la o voinţă susţinută.

Recomandarea zilei. Atenţie că astăzi intuiţia nu prea ne ajută (lipsa lui 5) iar impulsurile date de cei patru de 1 pot cauza nervi, accidente, ieşiri din fire (lipsa lui 4). Azi multă lume se concentrează p a avea, pe a acumula, adoptă pragmatismul şi simţul practic, dar e mare nevoie să o facă cumpătat, fără lăcomie, asigurând acoperirea nevoilor fără a exagera (nevoi fizice, materiale, spirituale, etc.). A se respecta cu sufletul regula zeciuielii pentru a face ca tot ce ţine de material să-şi facă circuitul, ciclul complet pentru a reveni în punctul de unde a fost generată. Este foarte util ca aceasta să fie îndeplinită cu gând curat şi generozitate izvorâtă din suflet, nu doar pentru recompensa aşteptată. Pentru că decă zeciuiala se face cu intenţia de a primi inapoi, s-ar putea să nu funcţioneze. Puterea o are fiecare şi depinde numai de noi cum alegem să o folosim, cum ne stăpânim pornirile, instinctele, cuum ne încadrăm şi ne raportăm la nouă structură care se instalează cu sau fără voia noastră şi la care ne adaptăm din mers. Orice abuz e pedepsit azi.

 MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 13.09.2021 la ora 13:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4959

Anca SOFIAN

Deja ai votat!