MATRIŢA ZILEI – 12.09.2021/17.8.15.6

7
222 5 8
6 9

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Ziua de azi aduce cu sine vibraţia cifrei 3, adică energie, versatilitate şi imaginaţie. O zi plină de farmec, o zi protejată de muzele artei, o zi în care cunoaşterea, hărnicia şi spiritul întreprinzător aduc roade bogate şi benefice. Se fac multe lucruri atât în famile, pe plan social, cât şi în solitudine. Se fac mici excursii, se trezeşte un interes de a asculta muzică, de a vedea o piesă de teatru, de a merge la un vernisaj, ceva ce are legătură cu arta şi fumosul.

Totodată ziua de azi vine şi cu tendinţa de a experimenta de toate, în ideea de a descoperi ce funcţionează mai exact şi e util să fim atenţi la excese. Unele lucruri nu sunt ceea ce par şi de aceea trebuie să le privim dintr-o altă perspectivă pentru a percepe mesajul corect. Să întoarcem puţin imaginea cu susul în jos, să analizăm bine înainte de a da frâu liber impulsurilor puternice (1111). Pot apărea situaţii de criză, dar cu puţină atenţie şi cu accesarea înţelepciunii cu care am fost înzestraţi (7), cu tact şi diplomaţie (22) şi cu urmarea intuiţiei (5), acestea se pot echilibra şi stabiliza (6), responsabil (8) şi în beneficiul tuturor (9). Puterea vine astăzi din capacitatea lui 3 de a sintetiza foarte armonios ceea ce apare în cale, lucruri, oameni, evenimente, circumstanţe şi de a le face să strălucească folosindu-se de abilitatea extarordinară de a corela, organiza în aşa fel încât, ceea ce iese ca produs final să fie o mică operă de artă, indiferent de domeniu sau activitate.

Recomandarea zilei. Dacă simţim că am ajuns la un capăt de drum şi e nevoie să schimbăm direcţia este foarte important să fim gata să regândim totul, cu răbdare, să reconfigurăm traseul, mai ales că, pentru 3, schimbarea este esenţa vieţii şi se poate adapta la absolut orice vine, escaladează bariere folosindu-se de cunoaşterea şi experienţele dobândite şi de curiozitatea şi atracţia pentru situaţiile ce dau adrenalină. Mare atenţie azi la excese de orice fel, la reacţii temperamentale deplasate, la imoralitate şi la tentaţia de a fi atraşi mai mult de forme decât de conţinut.

 

 MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 12.09.2021 la ora 12:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3958

Anca Sofian

Deja ai votat!