MATRIŢA ZILEI – 11.09.2021/16.7.14.5

11111 4 7
22 5
6 9

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Cifra de vibraţie stă azi sub puterea lui 2 şi aduce cu ea grija şi protecţia socială, cu instincte de leoaică ce-şi apără puii. Casa, cuibul, proprietatea personală, teritoriile sunt azi apărate cu stoicism. Aduce tendinţe de păstrare a echilibrului, a unui grad de mister cu privire la graniţele şi limitele personale, o ascultare atentă a vocii interioare care ne ajută să dezvăluim sau să păstrăm pentru noi anumite informaţii. Dreptatea divină îşi face azi prezenţa în sensul în care se plătesc poliţe din trecut, în ambele sensuri, atât pozitiv, câ şi negativ. E posibil să primim răsplata pentru o faptă bună din trecut sau o pedeapsă pentru pentru una care a adus prejudicii altei persoane. E un fel de zi a recoltei, în care culegem ce am semnănat. Voinţa este puternică (4,5,6) şi ne ajută în atingerea obiectivelor personale şi profesionale (1,5,9) şi în atingerea unei stări de “a fi” (1,4,7).

Scopul zlei este precis şi are tendinţa de a conduce oamenii şi lucrurile în direcţia stabilită, fără compromisuri sau tergiversări (11111), cu fermitate de fier. Nu e prea mult loc de emoţii şi smiorcăieli (22) şi, deşi, vibraţia generală a lui 2 vrea ca totul să fie bine, chiar şi cu compromisuri, rezultatul e în mâinile lui 1, fără drept de apel (lipsa lui 3). Intuiţia (5) face echipă bună cu perseverenţa puternică, cu atingerea sferelor înalte de cunoaştere (7) în scopul binelui social (9).

Recomandarea zilei. Azi e util să evităm conflictele şi contrazicerile, pentru că nu există şanse de câştig. Supremaţia lui 1 şi cuvintele puternice ale lui 2 apără temeinic toate principiile şi noile valori însuşite, iar dacă există intenţia de a tulbura cumva armonia sau a ieşi din tiparul lui 1, făcând pe-a bufonul, e vai şi amar. Azi vorba e vorbă şi fapta faptă, iar negocierea, dacă se permite, se face în termeni foarte duri. De reflectat la întâmplările zilei care vin ca un efect a ceea ce aţi făcut în trecut şi dacă nu vă place rezultatul obţinut, e util să înţelegeţi că Legea Cauzei şi Efectului funcţionează de fiecare dată, iar pe viitor e nevoie de o observare mult mai atentă a ceea ce faceţi, spuneţi sau gândiţi.

 MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 11.09.2021 la ora 11:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2957

Anca Sofian

Deja ai votat!