spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI - 10.09.2021/15.6.13.4

MATRIŢA ZILEI – 10.09.2021/15.6.13.4

1111 4
22 5
3 6 9

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi este dată de cifra 1 (1+0=1), energia sa fiind potenţată de puterea lui 0 absolut. După mai multe zile în care puterea gândului, acţiunea, iniţiativa au stat în umbră, acum acestea toate preiau frâiele, revenind în prim plan. Voinţa este mare, la fel şi pragmatismul şi simţul practic. Ieşirea din tipare s-a făcut în armonie, cugetarea şi raţiunea au început să dea roade, redefinind noile graniţe, de unde începe o nouă poveste. Apar noi circumstanţe în vieţile noastre, care au rolul de a le îmbunătăţi. Par a fi date de sus că prea se potrivesc cu ceea ce avem nevoie. După o perioadă de căutări şi conştientizări, apare conturul a ce trebuie să facem, împletind cele patru structuri fundamentale: gândirea, simţirea, perceperea şi intuirea.

Caracterul puternic de azi (1111) conduce emoţiile (22) în direcţia potrivită a dezvoltării (3) pe fondul unui echilibru (6) benefic, ce aduce cu sine o imagine de sine (5) îmbunătăţită şi o reglare a stării de sănătate (4) în contextul unei armonii la nivel de grup social (9).

Azi apare tendinţa de a implementa propria viziune, fără a folosi însă puterea şi autoritatea (lipsa lui 8), fără taine şi ascunzişuri (lipsa lui 7). Se pun cărţile pe masă, transparent şi se iau decizii, se pun la cale proiecte, adunând oameni de încredere care să se implice şi să acţioneze.

Oamenii se atrag între ei prin idei, prin stimulare intelectuală, voinţă şi scopul comun de aducere a abundenţei pe toate planurile. E o zi energică, suntem în formă, deprindem noi obiceiuri şi există potenţial mare de dezvoltare în afaceri.

Recomandarea zilei. Atenţie la latura negativă a lui 1, care vine cu un strop de tiranism, cu grandomanie, cu autosuficienţă şi supra-apreciere a imaginii de sine. De asemenea, este util să acordăm o atenţie sporită la împingerea limitelor sau a modificării noilor reguli. Tiranismul lui 1 ar putea cultiva teamă în colectiv din dorinţa de a obţine resprect şi o oarecare formă de obedienţă, ceea ce poate fi taxat cu uşurinţă, întrucât tendinţa spre armonie este puternică şi se află în corelaţie cu celelalte caracteristici ale zilei care au rolul de a tempera excesele.

 MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 10.09.2021 la ora 10:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1956

Anca Sofian

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...