MATRIŢA ZILEI – 09.09.2021/23.5.5.5

1
222 555
3 99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibraţia zilei de azi este dată de cifra 9 şi aduce compasiune, responsabilitate socială, altruism şi acţiuni orientate către binele comun. Toate aceste lucruri se fac spărgând tiparele, din nou, ca şi în zilele trecute. Expunerea publică, prezenţa lui 9, întreaga muncă şi toate activităţile ieşite din banalul comun, se propagă cu repeziciune în presă, radio , internet. O zi foarte interesantă care aduce măiestrie în regizarea iţelor nevăzute ale existenţei. Azi e un fel de punct de plecare. Rutina este dizolvată. Se fac multe schimbări pe toate planurile, apar răsturnări de situaţie care îşi vor face simţite efectele în perioada următoare. Vorbim aici de călătorii, deplasări, schimbări de decor, de relaţii, vechiul dispare, lăsând locul noului, care aduce alte valori decât cele cu care am fost obişnuiţi, în ideea dezvoltării unei noi paradigme la nivel de societate, care are rolul de a ne scoate din zona de confort, de a ne face să ne reevaluăm toate faptele, gândurile şi credinţele.

Psihicul (1), emoţiile destul de puternice (222) şi rezultatul comportamentelor noastre născute din gânduri şi acţiuni sunt foarte bine coordonate de intuiţie, vocea interioară şi imaginea de sine (555) care pun amprenta pe întreaga suflare (99). Folosită, în mod benefic, intuiţia va pune bazele unei noi paradigme. Invers, mândria dată de o supra apreciere a imaginii de sine poate distruge foarte uşor, poate aduce cu sine dezamăgiri, frustrări, înşelăciune şi suferinţă. Ceea ce este benefic este că, totuşi, orgoliul nu are astăzi suficientă forţă de a târî evenimentele în cercurile vicioase şi disfuncţionale de putere (lipsa lui 8).

Azi se fac lucruri importante, se iau decizii hotărâtoare pentru următoarea perioadă.

9 mai aduce ş instrumentele miraculoase, acele puncte de sprijin care ne vor ajuta şi ne vor susţine în perioada ce vine, resurse importante, ce pot consta în bunuri, situaţii, lecţii, oameni care fac diferenţa şi numai de noi depinde dacă le folosim sau nu. Nu suntem în voia sorţii, ci totul face parte dintr-un Plan divin.

Recomandarea zilei. Este benefică o mică retragere în solitudine, oricând pe parcursul zilei în ideea de a cugeta, de a întreba sufletul, de a medita la momentul prezent. Dacă ascultăm cu atenţie ce ne spune acea voce interioară, avem numai de câştigat. E foarte util ca mintea să tacă azi şi să lase intuiţia să îşi facă treaba în beneficiul nostru. De asemenea, orice minciună spusă azi are picioare scurte astfel încât energia zilei ne dă un simţ special de a detecta orice tentativă de păcăleală, înşelăciune sau rea voinţă. Plus că “mincinosului i se taie nasul”, în sensul în care 9 aduce binele social, corectitudinea, iar cei care încearcă şiretlicuri şi viclenii sunt repede deconspiraţi şi îndepărtaţi, luându-li-se dreptul de a mai fi lăsaţi să adulmece oportunităţile de dezvoltare.

Deşi tot ce ţine de corpul fizic, muncă, echilibru, cunoaştere pare că se clatină (lipsa lui 4,6 şi 7), şi e firesc să pară aşa, dată fiind tendinţa de schimbare, aveţi încredere în puterea intuitivă a lui 5 şi în situaţiile benefice aduse de 9, pentru că toate transformările vin cu şansa devoltării şi a evoluţiei.

 MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 09.09.2021 la ora 09:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9955

Anca Sofian

Deja ai votat!