MATRIŢA ZILEI – 08.09.2021/22.4.6.6

1 4
2222 8
66 9

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi vine cu forța puterii care se manifestă la nivelul energiilor feminine, cifra corespunzătoare fiind 8. Astăzi, femeile au o forță impresionantă, un magnetism căruia nu i se poate opune principiul masculin. Cifrele feminine, pare, din matriță (2,4,6,8) domină de la distanță pe cele masculine, impare. Azi femeile rezolvă situațiile în stilul caracteristic. Emoții extreme (2222), manipulări, sexualitate debordantă (66), senzualitate și dorințe ascunse. Azi bărbații tind să ofere daruri, flori, servicii. Plus că dacă asociem cu sărbătoarea religioasă a Nașterii Sfintei Marii, figura sacră feminină, înțelegem puterea benefică a energiei feminine. Puterea (8) energiei feminine (2222) vine din sensibilitatea, dorința de colaborare, tactul, diplomația, stabilirea unei armonii și a unui echilibru (66) la nivel de comunitate (9). Totodată vibrația zilei aduce protecție și siguranță maternă (4), îngrijire în plan fizic, astfel încât azi riscurile ce privesc sănătatea sau accidentele sunt minime. Puterea (8) este astăzi în mâna femeilor pe toate planurile și tot ce ține de impulsivitate(1) nu funcționează.

Cu toate astea, se poate manifesta și cealaltă față a monedei, în sensul în care dacă lipsa de motivație a principiului feminin se instalează, atunci se pot folosi puteri abuzive cumva, încadrate în sfera vicleniei, a răutății, a răzbunării. Nu vă puneți cu femeile furioase, cu cele rănite sau supărate. Există o tendință destul de mare ca atingerea scopurilor să se facă prin influențarea emoțiilor și a gândurilor, deși totul pare că se desfășoară într-un context gingaș și naiv.

Recomandarea zilei. Cu blândețe se poate îmblânzi și leul. De accea , astăzi este recomandat să folosim diplomația, colaborarea, comunicarea și temperarea impusurilor dacă dorim ca lucrurile să funcționeze în direcția dorită. Azi puterea vine din folosirea benefică a emoțiilor, din suprimarea nevoii de a domina. Azi nu rezolvăm nimic cu forța, ci numai cu vorba bună. Și dacă se întâmplă să folosim forța, să fim atenți la puterea de răzbunare pe care o stârnim. Atenție și la manipulări și seducție, la vorbe mieroase și lingușitoare, la viclenia emoțiilor, a lacrimilor și a victimizării.

 

 MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 08.09.2021 la ora 08:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8954

 

Deja ai votat!