MATRIŢA ZILEI – 15.09.2021/20.2.18.9

111
2222 5 8
99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de astăzi este 6 și vine în contextul stabilirii armoniei, dar nu oricum, ci într-un mod teatral. Emoțiile și comunicarea își cer drepturile pentru ziua de ieri, zi în care temperamentul, impulsurile și caracterul le-a pus în colivie. Se ridică din nou, ca o putere pe plan social, cu diplomație și precauție. 15 este o zi care poate aduce atât întuneric, cât și foarte multă lumină. 6 – hexagrama sau Steaua lui David are un triunghi orientat cu vârful în sus și un triunghi orientat cu vârful în jos. Cerul și Iadul.

Apar azi tentații, ispite, ni se pune voința la încercare, iar scopul principal este să rezistăm la toate aceste provocări care pot apărea pe toate planurile și în toate aspectele vieții noastre. E o zi în care putem întâlni latura întunecată a noastră. Nu e de speriat, ci chiar putem face o oportunitate din asta pentru că întâlnirea aceasta poate scoate la iveală comori nebăbnuite și resurse importante. Dacă știm să o acceptăm și să o integrăm. Tot ceea ce respingem în exterior: acțiuni, motive, dorințe, intenții, idei, însușiri, comportamente, etc. se află și în noi și le observăm la alții doar pentru că, dacă le-am vedea la noi, ne-am îngrozi, ne-am rușina. La alții ni se par cât de cât de suportabile. De aceea, azi, 6 va scoate din pod aspectele mai sus menționate și dacă înțelegem și lucrăm cu noi, alegem latura sa funcțională, dacă nu, pe cea întunecată.

Secretul e la noi, mai ales că vocea interioară (5) și diplomația și comunicarea (2222), responsabilitatea (8) și determinarea (111) ne ajută mult și putem așeza lucrurile la nivel social (99) astfel încât să fie benefic pentru toată lumea.

Putem face astăzi tot felul de activități îndreptate către binele social, avem voință, energie și curaj.

Atenție azi la toate emoțiile neplăcute, deprimante, tulburătoare care nu servesc nici unui scop, nu ne învață nimic util, ne iau din energie și vitalitate (lipsa lui 4), putem să intrăm într-o pasă de trândăvie păguboasă (lipsa lui 3 și lipsa lui 6) și ne îndepărtează de la înțelepciunea divină (lipsa lui 7).

Recomandarea zilei. Atenție la frica de respingere. E posibil ca lucrurile să iasă azi altfel decât așteptam noi și dacă e așa, e mare nevoie de observarea cât mai detaliată a ceea ce simțim, în ideea de a folosi cât mai puțin latura negativă a lui 6. Dacă îi sufocăm și îi agasăm pe ceilalți, ei se vor retrage și sentimentul de respingere se va amplifica. Ideal ar fi să încetăm să mai avem așteptări și să ne educăm în sensul ăsta, pentru a diminua excesul de emoții disfuncționale alegând echilibrul, adică partea benefică a lui 6.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 15.09.2021 la ora 15:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6952

Anca SOFIAN

Deja ai votat!