MATRIŢA ZILEI – 16.09.2021/21.3.19.10

11111
222
3 6 99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Cifra de vibrație de azi este dată de energia lui 7 și vine cu un fel de trezire la realitate, cu conștientizare și înțelepciune. E posibil să realizăm ceva care duce la o schimbare a direcției noastre. Dacă ceva s-a ruinat în trecut, acum e momentul să reclădim, sau, la polul opus, e posibilă prăbușirea a tot ceea ce am construit până acum. E util să fim atenți azi la trufie, grandomanie, aroganță, autoapreciere exagerată, dictatură (11111), deoarece ordinea veche se poate prăbuși sau transforma și cu cât suntem mai sus, cu atât căzătura e mai puternică și dureroasă.

Emoțiile echilibrate (222) și ceea ce rezultă din ele (3) și din gânduri, acțiuni, determinare, dinamism (11111), vin cu schimbare și cu restabilirea unui nou echilibru (6) la nivel de grup social (99).

Atenție la accidente și somatizări (lipsa lui 4), la asumarea responsabilităților (lipsa lui 8) și la cântărirea justă a ideilor și evenimentelor (lipsa lui 7), întrucât intuiția și încrederea în sine se manifestă azi foarte slab, spre deloc și pot aduce neplăceri și situații dificile (lipsa lui 5). De asemenea, azi bunurile materiale sunt foarte importante, la fel și munca, satisfacerea diverselor nevoi, a deprinderilor și obișnuințelor (linia 3, 6, 9 este foarte puternic aspectată și se referă la bunăstarea materială), iar 7 ca vibrație “atacă” verbul “a avea” – determinat de 3,6,9, fiind părtinitor cu verbul “a fi” – linia 1,4,7 – bunăstarea spirituală.

Ceva se prăbușește cu impact, cu răsunet, ceva de care am depins, care ne-a definit existența până acum, care ni s-a potrivit un timp, dar acum nu mai este bun, este depășit și devine nociv.

7(1+6=7) vine cu un fel de străfulgerare care ne arată cât de nepotrivit este ceea ce am construit până acum, cât de false au fost concepțiile noastre. Confortul, siguranța de care ne-am atașat sunt dizolvate și transformate în ideea dobândirii unei perspective mai largi, a unei libertăți extinse la nivel de grup social, care are în vedere toate aspectele vieții. Convingerile îmbătrânite și limitative cad una după alta, ca niște piese de domino și se vede clar că ceea ce a funcționat până acum, nu mai funcționează. Iar atunci când vedem realitatea, s-ar putea să fim surprinși. Unii la modul plăcut, alții la modul neplăcut.

7 vine și cu visare, idealizare și izolare. Unii se pot detașa de colectivități și de pe margine critică și cârcotesc. Atenție că e vorba doar de un orgoliu, de sfidare, de judecător (11111) care știe el mai bine cum trebuie să fie viața și nu e vorba nicidecum de înțelepciune.

Recomandarea zilei. Vibrația lui 7 dată de numărul 16, corelat cu cei cinci de 1 aduce o tendință spre fanatism și o luptă absurdă pentru impunerea unor idei și convingeri, în sensul în care acestea pot fi spulberate într-o clipită. Dacă schimbarea vine și vine cu siguranță, acele persoane care se erijează în lideri spirituali, lideri politici, șefi, etc. este util s-o primească fără orgoliu și încăpățânare, cu smerenie și acceptare, deoarece singurul lucru pe care pot să-l obțină din această atitudine este respingerea colectivă și izolarea, precum și o zguduitură foarte puternică de “tron“, asta în cazul în care nu îl pierd. Deci, folosiți latura înțeleaptă a lui 7.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 16.09.2021 la ora 16:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7953

Anca SOFIAN

Deja ai votat!