MATRIŢA ZILEI – 17.09.2021/22.4.20.2

11 4 7
222222
9

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi este 8 şi aduce putere, dorinţă pentru slavă, admiraţie, adulaţie. E o tendinţă foarte puternică de a fi recunoscuţi, confirmaţi, validaţi, de a ni se atribui merite pentru cunoaştere, talente, înţelepciune. Azi vrem cu toţii să fim vedete, indiferent de sectorul din viaţa noastră. Să strălucim, să fim în lumina reflectoarelor, la TV sau la ziar, indiferent că vorbim de carieră, relaţii, familie, aptitudini. De asemenea, azi curg râuri de emoţii. Multe, multe emoţii. Cei şase de 2 (222222) conferă o supraîncărcare acestei căsuţe şi cu toţii ştim că întotdeauna ce e prea mult strică. Supărările, întristările, răzbunările, cuvintele grele spuse la mânie, entuziasmul prea puternic, seducţia ca armă, toate sunt în exces azi şi aduc o stare de transă generală. Puterea feminină este stăpână peste oameni şi există tendinţa de a ne smiorcăi pentru orice, de a trece de la o stare la alta în câteva clipe, de a diseca firul în n-şpe mii de capete, de a manipula şi a seduce cu viclenie pentru a obţine ce dorim. E o putere mare şi foarte greu de controlat şi stăpânit. Raţiunea, gândurile, instinctele, organizarea (11) eficientă sunt foarte slab maifestate azi. Ies toate emoţiile şi dau pe dinafară făcând ravagii. Tot ce se face, se face prin prisma lor, fără oprelişte şi e foarte greu de gestionat. Ziua aceasta în care vedetismul şi energia feminină ating cote atât de înalte aduce situaţii complicate, intrigi, răzbunări şi dorinţa de a stăluci cu orice preţ. Acum e nevoie să înţelegem că nu toată lumea poate fi Marilyn Monroe, pentru a contracara efectele dăunătoare a invidiei, a bârfei şi a răutăţilor născute din frustrări.

Înţelepciunea (7) şi cunoaşterea se încadrează (4) cu greu în contextul şi evenimentele zilei iar persoanele care reuşesc să folosească asta în confruntarea cu această tornadă de emoţii, merită un premiu. De fapt, ei sunt adevăratele vedete ale zilei, dacă e să vorbim din punct de vedere al beneficiilor. Arma secretă este acest 7 şi e nevoie de efort susţinut şi de o tărie puternică pentru a o putea folosi si dezvolta într-o zi ca aceasta, mai ales că nu există rod prielnic între emoţii şi gânduri (lipsa lui 3), imaginea de sine e distorsionată (lipsa lui 5), haosul se instalează zgomotos şi destul de agresiv (lipsa lui 6), iar responsabilitatea, asumarea ei, datoria şi iubirea parcă s-au risipit ca un fum. Mai mult decât atât, orice spunem azi are un impact colosal asupra celor din jurul nostru şi pot distruge relaţii definitiv. De aceea e necesar să ne alegem cu mare grijă cuvintele.

Recomandarea zilei. În acest context, forţa şi puterea lui 17 , (1+7=8) aduce diferenţa. Stelele de azi, vedetele sunt acele persoane care reuşesc şă treacă prin toată paleta de emoţii, simţiri şi trăiri şi să-şi păstreze cumpătarea şi înţelepciunea. Făcând asta, se deschid noi posibilităţi înălţătoare şi fructuoase. E ca într-o misiune foarte grea, dar o dată îndeplinită, apare eroul de necontestat, maestrul, înţeleptul care ştie că secretul depăşirii tuturor dificultăţilor care apar, constă în conştientizarea torentului de emoţii de toate felurile şi gestionarea acestora, punându-le graniţe solide.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 17.09.2021 la ora 17:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8954

Anca SOFIAN

Deja ai votat!