MATRIŢA ZILEI – 18.09.2021/23.5.21.3

111
2222 5 8
33 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Cifra de vibraţie de azi este dată de energia lui 9 şi este util să o orientăm într-o direcţie folositoare, atât pentru propria persoană, cât şi pentru cei din jurul nostru. Emoţiile care au amprentat ziua de ieri se mai domolesc, deşi încă sunt la cote destul de mari (2222), raţiunea, gândirea, acţiunea se echilibrează (111) şi prind puţină putere, astfel încât azi apare o dorinţă de schimbare, de altceva. Vine cu motivaţia pentru autodepăşire, se doreşte escaladarea barierelor şi a obstacolelor, se vrea acumularea şi înţelegerea de noi cunoştinţe şi informaţii, se dezvoltă abilităţile şi aptitudinile(33). Apare acum din nou vocea interioară ce câteva zile a stat într-o tăcere deplină (5) şi ne şopteşte că e momentul să acţionăm cu încredere, curaj şi optimism, dar în acelaşi timp şi cu responsabilitate (8). Se reuşeşte ieşirea din transa emoţională şi energetică, la nivel colectiv (9). Apar noi resurse, se oferă cu generozitate şi empatie, se acordă atenţie calităţii emoţiilor care apar. Dacă ieri emoţiile au fost cuantificate cantitativ, indiferent de natura lor, azi ele sunt evaluate calitativ, fiind gestionate şi organizate mult mai uşor şi mai eficient. (8). Este o zi ce poartă cu sine un soi de romantism, de visare, fără prea mult pragmatism sau simţ practic (lipsa lui 6) şi apare cumva din întuneric o luminiţă care dă speranţă, având în vedere starea generală de confuzie (lipsa lui 7) , apatie (lipsa lui 4) şi derută care a planat asupra noastră de ceva vreme. Lucrurile încă sunt neclare, dar luminiţa asta taie întunericul şi oferă o ghidare de ansamblu, sprijin şi direcţie. Prăpastia adâncă în care s-au aflat emoţiile noastre, orgoliile şi uşorul fanatism care au oscilat în ultimele zile, se poate trece acum, deşi podul e îngust şi e nevoie de echilibristică. Apare pericolul de a se manifesta şi latura întunecată a lui 9: manipulare, păcăleală, egoism, nepăsare, tertipuri.

Recomandarea zilei. Aveţi încredere în schimbare, în luminiţa de la capătul tunelului. Accesaţi curajul şi faceţi pasul dificil, urmărind vocea interioară. E ca atunci când suntem la o înălţime foarte mare şi mai avem puţin până trecem podul şi e nevoie să privim ferm în faţă, căci dacă ne uităm în jos, se ruinează totul şi picăm în gol. Teama şi schimbarea au amândouă aceeaşi rădăcină şi depinde de noi pe care o retezăm şi pe care o păstrăm. După ce s-a analizat, s-a studiat şi cântărit bine posibilele consecinţe, spuneţi ce aveţi de spus, faceţi ce aveţi de făcut, mergeţi unde aveţi de mers, cu privirea înainte şi fără să priviţi în urmă sau în jos, pentru că e în beneficiul tuturor.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 18.09.2021 la ora 18:09 (dimineaţa).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9955

Anca SOFIAN

Deja ai votat!