MATRIŢA ZILEI – 11.10.2021/8.8.6.6

1111
22 88
66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 2 ca urmare a reducerii numărului 11 (1+1=2) și aduce amânare, dualitate, martiriu, eliberare, dihotomie, protecție divină. Cu toții trecem prin această perioadă atât de frustrantă a vieții noastre, nimic nu pare că merge cum trebuie și orice încercăm să facem, necesită mai mult efort decât ar trebui, atât la muncă, în relații, în activitate, în sănătate, în ceea ce privește bunăstarea financiară. Oricât de tare ne străduim să înaintăm într-o situație, simțim că ne lovim cu capul de un zid invizibil și de nepenetrat. Cumva Universul ne transmite să mai aruncăm o privire asupra situațiilor care au rămas blocate în același stadiu. Este important să ne întrebăm dacă e timpul potrivit pentru orice. Noi forțăm lucrurile (1111), vrem cu tot dinadinsul să le controlăm (88), din orgoliu, le împingem în direcțiile considerate de noi bune, că așa au fost ele clasificate în nomenclatorul convingerilor și a programelor moștenite sau dobândite din societate și se dovedește că nu ni se potrivesc, că nu sunt benefice, sunt nocive, toxice și ținem de ele atât de strâns (66) din frica de a nu le pierde, iar energia noastră se epuizează (22). Păi nu putem pierde ceea ce nu avem. Și ce avem, e ceea ce ne-a trimis Universul în funcție de gândurile și vibrația noastră. Și bineînțeles de timpul potrivit. Orice are timpul său, iar dacă grăbim sau forțăm lucrurile, asta aduce suferință. O floare nu va crește mai repede dacă o tragi de frunze. Eventual o vei smulge cu totul din rădăcină și va muri. Așa și noi oamenii. Ne grăbim , vrem, suntem orbiți de lumea asta materială, ne-am obișnuit cu un anume confort, care în ultima perioadă s-a cam anulat pentru cei care nu au înțeles că viața nu e despre asta și acum trag de frunzele florii vieții lor, ucigând-o lent și sigur prin împotrivire. Împotrivire și vânzare de suflet.

Când am venit pe lume am venit goi, fără straie strălucitoare, fără mașini, case, excursii, arginți. Iar fericirea supremă era pieptul cald al mamei și mângâierea ei (energia lui 2). Pe parcurs am fost corupți, manipulați și păcăliți cu iluzia materială. E foarte ușor și frumos să trăim simplu, în armonie cu sufletul nostru, în unitate și conexiune cu ceilalți oameni, în iubire. Dar doar dacă ne dăm voie să ne dezbrăcăm de toate cătușele materialului, de atașamente nesănătoase și de lăcomie, invidie, agresivitate. Ne folosim de material pentru că e util, dar nu-i dăm voie să ne controleze. Energia lui 2 aduce dihotomia, dualitatea și suntem tentați să vedem doar în alb și negru, uitând că între cele două există infinite nuanțe de gri. Acestea ne arată perspectivele vieții din alt unghi și ne învață cum să facem anumite compromisuri sănătoase pentru a putea evolua.

Recomandarea zilei.Este evident că mulți dintre noi nu am cântărit bine lucrurile și nu am gândit limpede deoarece am fost cuprinși de frică, iar supra-renalele noastre au explodat de cortizol pentru a putea face față stresului vieții cotidiene, în condițiile actuale, dar ne-au tăiat accesul spre neocorex , spre înțelepciune, credință (lipsă 7), iar noi, evident am avut un sistem imunitar foarte scăzut și fragil (lipsă 4), am pierdut încrederea în primul rând în noi (lipsă 5), apoi în sistem, în oameni (lipsă 9), ne-am înrăit cumva și rezultatul este ceea ce se vede (lipsă 3) la ora actuală. Totul din jurul nostru pare că se află în stand by, și cu cât acceptăm mai repede lucrurile, cu cât ne confruntăm cu provocările și fricile noastre, cu atât mai repede viața își va relua mai repede cursul. E dificil de luat o decizie, ezităm, pentru că știm că orice alegere facem, nu va fi prea bine. De aceea stăm și așteptăm, dar nu știm că, de fapt, doar amânăm inevitabilul. Este nevoie de curaj și deteminare și cei 4 de 1 susțin azi energia ezitantă a lui 2, iar dacă o susțin potrivit, cu ajutorul responsabil a celor doi de 8, ar putea transforma energia zilei în energia unui număr maestru 11, care se manifestă prin sacrificiul unui lucru exterior, care înainte ne oferea siguranță, dar la care e nevoie să se renunțe în ideea dobândirii libertății și a unei vieți senine în conformitate cu legile Universului.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 11.10.2021 la ora 11:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2158

   Anca SOFIAN

Deja ai votat!