MATRIŢA ZILEI – 10.10.2021/7.7.5.5

111 77
22 55

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 1 ca reducere a numărului 10 (1+0) și aduce determinare, perseverență, schimbare și ceea ce putem numi noroc. Energia din jurul nostru este într-o continuă mișcare și schimbare și în funcție de cum gândim, acționăm și ne stăpânim orgoliul este favorabilă sau disfuncțională. Acesta este un moment perfect de ieșire din zona de confort (55), ca urmare a tuturor evenimentelor ce se perindă clipă de clipă și cuprinde absolut fiecare aspect din existența noastră idei, muncă, relații, stabilitate emoțională, credință. Aduce circumstanțe prielnice de acțiune (111) pe baza intuiției și a ceea ce ne spune vocea interioară și dacă simțim că ne aflăm de ceva vreme într-un roller coaster emoțional (22), acum e momentul să intrăm într-o nouă etapă ce ne aduce mult mai aproape de credință, divinitate și înțelepciune (77). E necesar să facem ordine în gânduri, în idei, în lucruri pentru că există mici comori chiar sub nasul nostru, dar nu le-am putut vedea întrucât mintea ne-a fost încețoșată de valul de frică ce a mușcat din din sufletele noastre. Soarta proprie se desfășoară ciclic, ritmic în perioade ce pot dura zile, ani, zeci de ani, sute de ani, etc. De aceea este util să privim umanitatea în ansamblul ei să să observăm că astfel de situații s-au petrecut la intervale regulate și că mereu după o astfel de etapă au venit schimbările la 180 de grade. Deci, ceea ce trăim noi în aceste vremuri nu e nimic nou și de aceea este ciudat faptul că mulți dintre noi refuză cu atâta îndârjire schimbarea. Aceasta poate avea nuanțe de bun augur sau nefaste, dar totul e în funcție de caracterul nostru și de percepția noastră asupra lumii. 10 este caracterul nostru care aduce destinul nostru.

Suntem obligați de Univers, fie că vrem sau că nu vrem, să conștientizăm că până nu ne vom schimba din interior, până nu ne vom modela caracterul în așa fel încât să ne simțim demni de iubire, demni de noi, să ne oprim din judecată, să încetăm de a mai condamna, exteriorul ne va oferi toată mizeria pe care nu o curățăm, ne va da exact ceea ce merităm. Sigur, mulți vor spune că nu merită anumite lucruri care li se întâmplă, dar dacă vor avea curajul de a privi adânc în suflet, cu autenticitate și smerenie, vor fi copleșiți de cât gunoi au strâns de-a lungul vieții și nici măcar nu au făcut-o la modul conștient.

Recomandarea zilei. Azi e o zi perfectă de reflecție și de meditație. În odihna zilei de azi putem arunca o privire acolo unde ne e cel mai frică să ne uităm și anume, în sufletul nostru, pe care unii dintre noi și-l vând bucățică cu bucățică pentru lucruri trecătoare, efemere: bani, o funcție, o relație toxică, o farfurie cu mâncare, o blană, un parfum, o poziție, un statut, o favoare sexuală și câte și mai câte. Ne vindem sufletul chiar și atunci când nu există o congruență între ceea ce simțim cu adevărat, ceea ce gândim și ceea ce facem sau spunem. Câți dintre noi fac sau spun cu totul și cu totul altceva decât gândesc sau simt? Aceasta e o încălcare gravă și profundă a legilor Universului misterioase, necunoscute și nevăzute de marea majoritate dintre noi. Încălcarea lor poate grăbi producerea acestor schimbări și vedem în jurul nostru zi de zi cum se petrec lucruri inimaginabile, nedrepte, absurde. Este foarte util să știm că acestea se întâmplă ca rezultat firesc (lipsă 3) a dezechilibrelor (lipsă 6) noastre de-a lungul timpului care acum dau pe dinafară cu putere (lipsă 8) și ne aduc doar prejudicii la nivel fizic (boli, accidente, lovituri, violență, etc) și psihic (tulburări mintale, psihoze, depresii, anxietate, etc) (lipsă 4) și este de preferat să ne direcționăm energia pentru a identifica sursa lor, pentru a vindeca răni, traume care ne-au programat viața până acum, chiar dacă vine cu durere, în loc să opunem rezistență la schimbare care vine cu o durere și mai mare. Important este de știut că schimbările aceste nu sunt neașteptate, ci ele fac parte dintr-un plan bine stabilit și numai de noi depinde dacă alegem ceea ce se numește Binele sau Răul. Ceea ce vine nu poate fi prevăzut, nu este bătut în cuie și este de preferat ca noi oamenii să ne ascultăm intuiția și sufletul pentru a ne putea îndrepta într-o direcție binecuvântată.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 10.10.2021 la ora 10:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1157

   Anca SOFIAN

Deja ai votat!