MATRIŢA ZILEI – 09.10.2021/15.6.3.3

111
22 5
33 6 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 9 și aduce nevoia de solitudine pentru a ne putea regenera și de a ne pune în ordine gândurile, în ideea revenirii mai apoi pentru a putea oferi și celorlalți. E nevoie să înțelegem cumva ce se întâmplă și tot ceea ce e ieșit din comun să poată deveni limpede, transparent și să putem ști ce direcție să alegem. Totodată aduce și optimism, bucurie, veselie, mici plăceri care au cam lipsit în ultima perioadă. Avem nevoie de puțină relaxare, să ne reamintim cum e să râdem, să iubim, să vedem frumusețea vieții în ansamblul ei, pentru a ne reaminti că e mai mult decât credem noi. E utilă o conectare cu natura, cu soarele, cu pădurea și ne ajută să ne adunăm atunci când ne simțim copleșiți de presiunea vieții cotidiene. Vin noi oportunități (33) și-i putem încuraja și pe ceilalți să-și găsească propria cale (9), iar dacă acțiunile, gândurile noastre (111) și emoțiile noastre (22) tind să ne saboteze, cel mai util este să ne conștientizăm propriul potențial (5), să ne ascultăm mesajele sufletului, pentru a restabili armonia și echilibrul (6).

Este o perioadă destul de complicată, fierbinte, iar răspunsurile pe care le caută sufletul nostru nu pot fi cumpărate, deoarece au prea puțină legătură cu lumea materială, iar asta e dificil de înțeles pentru orgoliu. Este de preferat să observăm, să chibzuim bine orice decizie, să nu facem nimic în grabă. Dacă ne simțim presați de așteptările celorlalți, e timpul să facem un pas în spate, să ne îndepărtăm și să ne ascultăm pe noi cu atenție. Ne aflăm în situația de reevaluare a punctului în care ne găsim acum și e nevoie de o pauză în care e util să regăsim bucuria, s-o însuflețim, să ne descoperim noi interese care să ne facă plăcere și care ne permit să ne bucurăm de propria companie. Viața frenetică și agitată pe care am trăit-o cu toții în ultima perioadă are nevoie de echilibru. De aceea e binevenită o schimbare de peisaj, o plimbare în parc, un moment de introspecție pe o bancă, privitul copacilor în nuanțele lor de toamnă, o carte, o melodie, etc. E de preferat să ținem cont și de ceea ce are nevoie corpul nostru (lipsă 4), de a restabili o conexiune cu planurile superioare (lipsă 7) și de renunța la control, încăpățânare și orgoliu (lipsă 8).

Recomandarea zilei. Dacă în cadrul acestor revelații în solitudine descoperim cine suntem cu adevărat, dacă aflăm adevărata noastră identitate nu mai avem voie să uităm și nici să ne renegăm. Prin urmare, pentru a putea ajuta și pe ceilalți e necesar să ne cunoaștem pe noi. Pentru a putea oferi, e necesar să știm ce avem de oferit. Iar ca să ne cunoaștem e nevoie să ne împingem limitele și să ne ieșim din zona de confort.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 09.10.2021 la ora 09:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9156

   Anca SOFIAN

Deja ai votat!