MATRIŢA ZILEI – 08.10.2021/14.5.2.2

111 4 7
2222 5 8

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 8 și reprezintă puterea, responsabilitatea și simțul datoriei. E nevoie să facem ceva, orice, să acționăm într-o anumită direcție astfel încât să susținem grupul social, pornind de la interiorul nostru, extinzând apoi către familie și prieteni, colectivitate, umanitate în ansamblu. Reconfigurarea noilor reguli se face într-un mod ieșit din comun, surprinzător și pe alocuri teatral, cu autoritate și diplomație în acelați timp.

Puterea noastră este dată de forța de a rezista cu stoicism în situații foarte grele, dificile, presante, care ne testează nervii, credințele, răbdarea și puterea psihică și mentală. Presiunile sunt uriașe și au la bază o intenție rău voitoare întrucât se dorește cumva obținerea a ceva ce nu poate fi luat cu forța, ci doar dat de bunăvoie. Iar pentru a oferi de bună voie se regurge la tertipuri mârșave, la înșelătorii nedemne, la jocuri psihologice murdare și ucigașe uneori. Este foarte, foarte util ca oamenii să facă față acestor pervertiri și înșelătorii, acestor presiuni care atentează la bunăstarea materială a lor, la deprinderi sau mai bine zis dependențe de orice fel (stil de viață, muncă, consumerism, dependențe de oameni sau situații, etc), la obișnuințe, pentru că ceea ce se dorește de fapt este predarea puterii noastre, a sufletului nostru și golirea de esența care ne face oameni. E util de a ne autoeduca frustrarea și impulsivitatea (111) folosindu-ne de instinctul protector (2222), de diplomație, intuiție și lucru cu sinele (5) pentru a ne susține psihic și fizic (4) și a ne păstra puterea și discernământul. (8).

Dar, pentru asta, se recomandă acțiunea pe două planuri. Primul este orientarea către interior, să ne observăm, să ne identificăm dualitatea sau părțile bune și rele, dacă vreți. Să găsim convingerile limitative și disfuncționale și să le demontăm. Să ne schimbăm din suflet. Apoi, încet, vom vedea că și în jurul nostru apar schimbări. Poate nu imediat. Dar primele persoane pe care le vom sesiza că s-au schimbat sunt cele apropiate și atunci lucrăm pe planul doi. Îi susținem pe cei care vor și ei să facă schimbări și vindecări. Și totul de multiplică exponențial la nivel de umanitate.

Dar pentru asta e nevoie de curaj (lipsă 3), pace sufletească (lipsă 6), răbdare, multă răbdare, putere de convingere interioară (lipsă 9). Deși apare furia, este de preferat să o supraveghem, evitând manipularea sufletului de către aceasta. Și mai mult decât orice e nevoie de credință (lipsă 7) așa cum o vede fiecare, dar care nu survine imediat și cu mare ușurință.

Recomandarea zilei. 8 aduce puterea și o dată cu ea energia duală a lui și depinde doar de noi cum o folosim. Cea feroce și bestială, forță brută și necizelată, temperamentală, negândită sau puterea protectoare, stabilă, care crește progresiv, se balansează, interiorizând forțele exterioare, dar care nu se frânge. Atunci când accesăm puterea în latura ei pozitivă, teama dispare, la fel și părerile celorlalți, suntem protejați de indestructibilul nostru simț al identității. Când o folosim în latura întunecată, o folosim pentru a ne apăra. Și când ne apărăm? Când ne simțim atacați, mai exact când lăsăm frica diseminată să ne roadă ființa. Și tocmai asta se vrea. Controlul prin frică. Joaca cu psihicul, cu emoțiile noastre, cu corpul nostru se oprește doar dacă facem ceva extraordinar: dacă ne ascultăm inima, sufletul, vocea interioară și accesăm puterea personală.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 08.10.2021 la ora 08:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8155

Anca SOFIAN

Deja ai votat!