MATRIŢA ZILEI – 07.10.2021/13.4.1.1

11111 4 7
22
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația de azi stă sub energia lui 7 și aduce soluții miraculoase, credință și materializare a ceea ce merităm. Ne putem găsi azi forța vitală și armonia interioară în solitudine, în locuri încărcate energetic, unde găsim soluții și reconfigurăm setul de reguli, accesând acea înțelepciune divină și o deschidere a minții prin care putem deveni model și pentru alții. Apoi revenind în mijlocul oamenilor, ne putem cultiva demnitatea, explora profunzimile ființei și ale vieții și putem accesa capacitatea de a controla situația în care ne aflăm, de a repune totul în mișcare, cu fermitate și determinare, după un timp de nesiguranță, stagnare, confuzie.

Atenție la momentele în care simțim frustrare dacă observăm împotrivire din partea celorlalți pentru că asta ne face nesiguri pe noi și riscăm să ne comportăm necumpătat, impulsiv și dăunător (11111), atât pentru noi cât și pentru cei din jur. Ziua de azi aduce un mic triumf în lupta acerbă care se manifestă în subtil, o victorie, o concentrare a intenției, a voinței, stabilirea unei noi identități, păstrarea disciplinei (4), înaintarea fără ezitări într-o cauză (22) cu curaj și înțelepciune (7). Controlul trebuie exercitat într-un mediu supus în permanență schimbărilor (3) ce poate genera dificultăți în peisajul unei lumi în care oamenii, emoțiile și circumstanțele se află într-o prefacere continuă.

Recomandarea zilei. Tensiunea este constantă, iar pentru a obține victoria, e nevoie de dobândirea încrederii și a cunoștințelor necesare pentru a păși pe terenul minat care ni se arată la orizont. E necesar să ținem piept pulsiunilor contrarii și belicoase care ne asaltează interiorul dacă vrem să supraviețuim pe acest teren minat. Cu alte cuvinte, azi apare imaginea instinctelor agresive conduse de voința conștientă, iar portretizarea nevoilor conflictuale din interiorul nostru care sunt vii, puternice și răzvrătite când e vorba să facă pace și să acționeze în armonie e util a se face conștient și în acceptare . Este util ca acestea să fie mânuite cu forță și fermitate, fără a fi reprimate pentru a nu ne pierde capacitatea de a supraviețui (lipsă 6) și de a ne croi un drum personal în viață (lipsă 5), responsabil (lipsă 8) și benefic (lipsă 9).

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 07.10.2021 la ora 07:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7154

Anca SOFIAN

Deja ai votat!