MATRIŢA ZILEI – 06.10.2021/12.3.0.0

111
222
3 6

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 01 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi, 6, aduce după mai multe zile de foc și dezorganizare puțin echilibru, un strop de armonie în vremurile astea cam tulburi. Pare că lucrurile se mai așează și spiritele se calmează. E doar o mică pauză în perioada aceasta atât de agitată. Vine cu o nevoie de a alege între ceea ce spune sufletul (222) și ceea ce dictează mintea (111). E o alegere destul de delicată, dar cu un rezultat (3) care rolul de a stabiliza (6) măcar pe termen scurt toate situațiile. Totul se face discret, cu diplomație, fără vâlvă prea mare. Deciziile se iau individual în funcție de propriul sistem de valori și convingeri, de adevărul fiecăruia, de informațiile și modul în care au fost procesate la nivelul fiecărui individ. 0 absolut aduce atât extreme, cât și o infinitate de posibilități și depinde doar de noi ce nuanță îi oferim.

Conflictele din zilele trecute au distrus din temelii anumite credințe înrădăcinate, iar reconfigurarea lor este inevitabilă. E o alegere semnificativă pentru o perioadă lungă și de aceea e util să fie bine cumpănită. Informațiile există, depinde doar de noi cum le cernem și cum le asimilăm, în ideea de a deveni o versiune mai bună a noastră, sau invers , mai puțin bună. Avem liber arbitru și deja nu mai e un secret că toată viața e o sumă de alegeri pe care ni le-am asumat sau nu, pe care le-am făcut din frică sau iubire, constrângere sau libertate. Fiecare alege după cum consideră, însă consecințele sunt uriașe, atât la nivel fizic, cât și energetic și pentru cei care încă trăiesc în negare și încătușati în frici de a pierde ceva, rezultatele vor fi proporționale și vor afecta toate nivelurile și planurile vieții: sănătate, relații, muncă, bani, activități de zi cu zi.

Pâcla întunericului stă ca un nor și abia așteaptă să cufunde în abisul de tortură pe cei care încă nu au renunțat la orgoliu, nu s-au adaptat, cei care încă nu au înțeles că ideea controlului e o iluzie deșartă care păcălește, înșală și ucide. Opțiunea compulsivă de a accepta din frică, vine cu distrugerea indivizilor ce aleg asta. Nu e vorba că facem o alegere „greșită”pentru că nu vorbim de „corect” sau „greșit”, ci de necunoașterea de sine, a capacităților și abilităților noastre. Ziua de azi e ca un triunghi amoros. Noi și cele două opțiuni din care rămâne doar una care va contura funcționalitatea vieții noastre pentru o perioadă mare de acum încolo.

Recomandarea zilei. De aceea, este foarte util să evaluăm cu mare atenție implicațiile și consecințele acestei alegeri, întrucât putem avea de suferit fizic (lipsă 4), ni se ia stima de sine (lipsă 5), ne vindem sufletul (lipsă 7), pierdem orice urmă de putere personală (lipsă 8) și omenie (lipsă 9). Și atunci latura negativă a lui 6 acoperă complet cerul, și așa noros, aducând lăcomie, lene, ură între oameni, gelozie, invidie, dezechilibru, compromisuri din ce în ce mai mari. Se face intrarea într-un cerc vicios din care nu se mai iese. E ca o caracatiță cu tentacule din ce în ce mai mari și mai strânse și ne prinde ca într-o menghină astfel încât se ajunge la renunțarea la sine și la predarea în sclavie. Suntem dispuși la autodistrugere, alegând calea scurtă sau ne alegem pe noi cu iubire, chiar dacă drumul e mai dificil, dar cel benefic? E nevoie de curaj, fermitate, încredere și smerenie divină. Restul își vor merita soarta și Universul nu le va permite să se plângă.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 06.10.2021 la ora 06:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6153

Anca SOFIAN

Deja ai votat!