MATRIŢA ZILEI – 05.10.2021/11.2.1.1

111111
222 5

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei este dată azi de cifra 5 care aduce un adevărat spectacol al energiilor masculine. Nonconformismul și spargerea tiparelor, încălcarea regulilor se face cu o agresivitate uriașă. Totul poate exploda ca o oală sub presiune, cu putere și cu o furie ieșită din comun. Energiile despotice și extrem de dificile ale zilei izbucnesc vulcanic în contextul în care este neapărată nevoie să se învețe o dată și o dată o lecție foarte importantă. Izbucnirea vine firesc, din suflet, este propulsată la exterior de ghidul interior care spune STOP! De ajuns!

Furiile de azi se manifestă la extrem și ni le putem transforma în aliați, dacă știm de unde provin și le acceptăm, renunțând la a ne mai înșela pe sine și la a ne face rău cu știință sau fără știință. Când realizăm că totul e de fapt o mascaradă mai mult decât evidentă și înțelegem sensul ascuns al acesteia, luăm pur și simplu foc, pentru că evident, mânia este cea care iese prima la iveală.

1 aduce deosebirea polarităților, încrederea și lupta pentru cauze nobile și numai dacă ne îndreptăm atenția, din postura observatorului, asupra ambelor părți, putem găsi răspunsuri. Dar, pentru asta, este necesar să experimentăm măcar o polaritate pentru a o deosebi de cealaltă.

Independența, afirmarea, lupta, sistemul psihic sunt azi suprasaturate (111111) și e posibil ca manifestarea ei să explodeze și să scadă brusc, oamenii ajustaându-se într-un final celor apropiați lor. Comunicarea și energia pot fi un atu (222) considerabil în această vâltoare ieșită pur și simplu din comun. Intuiția leagă evenimentele (5) și circumstanțele și asta constituie, de asmenea, un avantaj.

Căutarea cunoașterii și a sensurilor profunde aduce anumite forme de comportament care pot fi catalogate drept neortodoxe, dar sistemul de gândire, stăpânirea de sine și calmul pot restaura ordinea. Curiozitatea lui 5 ne va împinge să căutăm răspunsuri și să negociem la sânge totul, astfel încât să ne recâștigăm libertatea și drepturile, fără compromisuri nelegale.

Recomandarea zilei. Orgoliul ne dă azi de furcă, agresivitatea, cinismul, manipularea, confingerea că știm tot, dar de fapt nu știm nimic, duplicitatea, șantajul în toate formele, instabilitatea, toate astea se învârt haotic (lipsa 6) și ne aduc prejudicii morale și fizice (lipsă 4), fără rezultate sau satisfacții (lipsa 3). Îndepărtarea de sinele autentic (lipsă 7) și neasumarea responsabilităților față de sine (lipsă 8) duc la o denaturare socială, la efecte dăunătoare întregii umanități (lipsă 9). De aceea, este util să folosim înțelept energia lui 5 care, deși ne scoate din zona de confort, temperează situațiile precipitate, dar, într-un context de abatere de la reguli ce nu au de a face cu înțelepciunea și omenia.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 05.10.2021 la ora 05:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5152

Anca SOFIAN

Deja ai votat!