MATRIŢA ZILEI – 04.10.2021/10.1.2.2

1111 4
2222

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 elemente

 

Vibrația zilei este dată de energia ordonată a lui 4. Vorbim despre un fel de constituție ce este foarte important să fie respectată. Este esența. Legi norme, reguli, autoritate, putere, dar la nivel macro. E musai să facem o diferență între regulile și legile ca și construcție umană, care pot fi cu ușurință strivite de către legile divine. Tot ce e creat după măsura omului este dual și cu scopul de a domina sălbăticia lumii. Omul, din orgoliul său și din dorința de a controla și a deține supremația terestră este foarte ușor de corupt și de influențat. Azi, energiile masculine (1111) se bat cap în cap cu cele feminine (2222). Este un război subtil, invizibil și dăunător corpului fizic (4), psihicului și tutror celorlalte aspecte (lipsă 3,5,6,7,8,9). Tendința este îndreptată spre orgoliu, aroganță, dominare, versus emoții, cuvinte care schimbă minți, răzbunare, dualitate. Este o luptă strânsă, nevăzută și cu impact uriaș. Mai ales că există și un război a regulilor: cele umane versus cele divine. Vă dați seama că această confruntare este foarte importantă, iar ca urmare a rezultatului a ceea ce se întâmplă, se vor pune bazele unei noi construcții la nivel ideologic în lume. E nevoie de fermitate, eficiență, logică și diplomație pentru ca numărul „victimelor” să fie cât mai mic. E nevoie de asemenea să observăm cum energia masculină a lui 1, care, teoretic, este creativă și etică, devine rigidă, necruțătoare și influențează negativ întreaga umanitate și dezvoltarea ei. Instinctual vom dori să câștigăm ceva, orice, dar e foarte util să fim atenți, pentru că luptăm și nici măcar nu știm care e miza. Luptăm doar de dragul luptei, din neștiință, comoditate și superficialitate.

În contextul lui 4 regulile devin din ce în ce mai absurde și mai imbecile, întrucât energia lui 1 vrea cu orice preț să câștige.

În celalalt plan, 2 este dispus la comunicare și diplomație, dar sâcâiala și orgoliul lui 1 scoate latura negativă la iveală, iar regulile se încalcă cu viclenie, cu lipsă de scrupule, se răzbună oameni pe oameni. Vorbim de intrigi, furie foarte mare, frustrare, tristețe. Toate acestea pun o mare amprentă pe sănătatea psihică și fizică și chiar se ajunge la reacții de genul luptă corp la corp în adevăratul sens al cuvântului.

Recomandarea zilei. Este o zi cu o energie complicată care poate pune bețe în roate și care vine cu anumite neplăceri dacă nu lucrăm pentru dezvoltarea noastră interioară. Dacă lăsăm emoțiile și orgoliul să dea pe dinafară, nu e tocmai cea mai bună alegere. Rezultatul va fi unul neplăcut (lipsă 3), vom pierde încrederea în noi (lipsă 5), haosul se va instala (lipsă 6), înțelepciunea dispare cu totul (lipsă 7), nu avem putere și responsabilitate (lipsă 8) și suntem egoiști și grandomani (lipsă 9). Dacă accesăm sinele nostru, iubirea, centrul inimii, putem restabili ordinea blândă a lucrurilor cât de cât și creăm un alt final cu rezultate benefice.

Deci, mare atenție la orgoliu, emoții și cum reacționăm la regulile absurde care nu au de a face cu bunul simț, ci cu frica de a pierde controlul.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 04.10.2021 la ora 04:10 dimineața.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4151

Anca SOFIAN

Deja ai votat!