MATRIŢA ZILEI – 29.10.2021/17.8.13.4.

1111 4 7
222 8
3 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi vine din energia cifrei 2 (2+9=11, 1+1=2) şi aduce pe de o parte înţelepciune, intuiţie, cunoaştere, dar în acelaşi timp şi ezitări, o cumpănă, cântărirea lucrurilor. Orice alegere pe care o facem e util s-o facem în deplină cunoştinţă de cauză. Căutăm dreptatea şi este de preferat să facem apel la o minte logică, capabilă de orientare obiectivă şi de reajustare. Credinţa în ceea ce numim divinitate, aşa cum o vede fiecare este de mare ajutor şi împreună cu asumarea responsabilităţii acţiunilor noastre, indiferent de natura lor, au rolul de a da rezultate, astfel încât acestea să fie benefice pentru noi, să se încadreze în adevărul şi regulile fiecăruia. Pentru a evalua ambele părţi ale unei situaţii, este necesară reflectarea asupra corectitudinii, a datoriei, precum şi anumite compromisuri care inevitabil vor trebui îmrăţişate. Fiecare ştie cel mai bine la ce poate renunţa. Unii poate vor renunţa la libertate, alţii la material. Alţii renunţă la relaţii cu oameni cu care până acum au împărtăşit viaţa, indiferent de natura acestora (soţi, copii, părinţi, prieteni, etc). Unii vor renunţa la servici, alţii la propriul sine. Fiecare va cântări şi va face compromisul final.

Azi gândurile prezintă o agitaţie ridicată, iar acţiunile şi reacţiile noastre sunt încă impulsive. Ne aprindem repede şi din orice nu se aliniază la credinţele noastre (1111). Ne folosim energia şi cuvintele (222) pentru a sintetiza (3) această simţire turbulentă, care este totuşi ghidată şi ţinută în frâu de înţelepciune (7), de organizarea şi asumarea a ceea ce spunem (8), gândim sau facem, pentru că dorim să ne implicăm constructiv (9) în remedierea haosului creat de timpurile astea înceţoşate şi pentru că dorim să fim în formă (4) pentru a putea continua periplul acesta alambicat şi provocator .

Recomandarea zilei. Ne aflăm, în prezent într-o situaţie care necesită echilibru (lipsa 6) şi încredere în sine (lipsă 5). Este foarte important să nu ne lăsăm manipulaţi de nimic din exterior. Orice alegere şi orice compromis pe care îl facem să fie în congruenţă cu interiorul, nu cu exteriorul. Trebuie să ne întrebăm de ce întâmpinăm dificultăţi în gestionarea acestei situaţii. Răspunsul va veni cu siguranţă şi pentru mulţi nu va fi prea plăcut pentru că oglindeşte suma tuturor fricilor şi slăbiciunilor noastre umane. Cel mai important însă este să fim sinceri cu noi, iar integritatea noastră nu trebuie compromisă sub nicio formă. E important de ştiut că indiferent de ce alegem, nu suntem singuri în asta. Mai sunt persoane care îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale. Dacă ne găsim într-o dispută, e util să ne asigurăm că informaţiile pe care le deţinem rezonează cu noi. Este extrem de important să învăţăm să citim printre rânduri.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 29.10.2021 la ora 10:29

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2158

Anca SOFIAN

Deja ai votat!