MATRIŢA ZILEI – 28.10.2021/16.7.12.3.

1111 7
2222 8
3 6

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi aduce pecetluirea anumitor decizii, în vibrația lui 1 ca un 10 format din renunțarea la ezitare (2) ca urmare a descoperirii puterii personale (8). Este o zi extraordinar de interesantă, cu o încărcătură energetică deosebită, fulminantă, ce poate avea rezultate benefice dacă se folosește polaritatea funcțională a fiecărei cifre din matriță. Este determinare, se iau decizii, ne pregătim intens pentru intrarea într-o nouă etapă. Jucăm de acum fiecare în liga pe care a ales-o în această lună de foc, de acțiune. Toată nebunia lunii octombrie a fost ca un cutremur cu replici zilnice și cu foarte puține momente de respiro, de odihnă, de regenerare. Credeți că s-a terminat? E ca la un joc video. Am trecut doar primul nivel, al cărui grad de dificultate este mic. Dragonii și arătările cu care avem de luptat în continuare devin din ce în ce mai puternice, dezgustătoare și hâdoase. Echilibrul și înțelepciunea, strategia, puterea interioară pe care am exersat-o până acum ar trebui să ne fie de folos în această luptă cu nivelul următor al jocului și să ne îndrepte spre rezultate satisfăcătoare.

Voința echilibrează (6) corpul nostru fizic și emoțional (2222), pune opreliște gîndurilor dezadaptive(1111), ne stimulează imaginația și creativitatea (3), ne ferește de tentațiile de a ne risipi energia în plăceri trecătoare (3), în deprinderi și obișnuințe ordinare, care nu mai au nimic în comun cu noul Eu pe care l-am dezvoltat, ca urmare a conexiunii cu planurile superioare, cu conștiința divină (7), cu renunțarea la identificarea cu anumite roluri care ne împingeau în jocuri de putere în diverse domenii (familie, muncă, statut, job, relații, etc). Cei care și-au asumat (8) noua cale, cu perseverență, determinare și curaj vor înainta fără să mai privească în urmă, deși au sentimentul în anumite clipe că li se sfâșâie ceva pe dinăuntru ca răspuns la renunțarea la atașamentele bolnăvicioase. Poate vor vrea să plângă, să lase furia să treacă de ei, prin ei, să o elibereze constructiv și să își continue misiunea aceasta, care devine din ce în ce mai provocatoare, dar în același timp care presară din ce în ce mai multe miracole trimise de Univers în sprijinul lor. Aici este diferența de ligă. Cei care luptă și cei care s-au lăsat prinși în cercul vicios al slăbiciunilor născute din frici și atașamente. În fiecare ligă se cern exact oamenii care trebuie să fie acolo în funcție de cum au ales. Ideal ar fi ca fiecare ligă să-și vadă de treaba ei, fără disensiuni, pentru că așa le-am face jocul celor care doresc încălecarea omenirii.

Recomandarea zilei. Cu blândețe, cu toleranță, dar în același timp cu fermitate este util să contracarăm promisiunile mincinoase care promit viața veșnică într-o fiolă, sau două, sau nouă, pentru că de fapt ar putea fi o mare otravă ambalată în leac de către maeștri machiavelici care se joacă cu mințile noastre și care au reușit să îi dezbrace pe unii dintre noi de conștiință, testând transumanismul pe șoriceii albi și neștiutori, care încă mai cred că pisica mănâncă iarbă. Pentru că e vorba de corpul nostru fizic ce are de suferit (lipsă 4), de imunitate, de sănătatea mintală, de faptul că unii pur și simplu o iau razna, sau somatizează frica, pentru că au pierdut contactul cu vocea interioară și au o imagine de sine distorsionată (lipsă 5) de spălăturile agresive de creier, intelectul lor funcționând defectuos, aducând prejudicii colective și neglijență letală față de noi înșine(lipsă 9). E util să ne folosim credința și să ne analizăm profund fiecare gînd, emoție, reacție, înainte de a lua acele decizii care nu mai au cale de întoarcere, indiferent de natura lor.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 28.10.2021 la ora 10:28

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1157

Anca SOFIAN

Deja ai votat!