MATRIŢA ZILEI – 27.10.2021/15.6.11.2..

11111 7
2222 5
6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi vine din cifra 9 aducând cu sine o energie debordantă, ce presupune idealism şi viziuni largi asupra întregii lumi. Aduce determinare în adoptarea unor soluţii nonconrfomiste de restabilire a echilibrului şi a armoniei, de protecţie împotriva a abuzurilor exterioare ce vin pe fondul unor planuri parţial nereuşite. 9 aduce inteligenţă şi înţelepciune şi dacă aruncăm o privire în jurul nostru, dincolo de frici, manipulări şi reţete disperate de a determina la acţiuni necugetate, în necunoştinţă, putem observa cu uşurinţă iţele slăbite şi sinistre cu care se conduce lumea. Energia zilei vine şi cu soluţii revoluţionare şi care poate schimba istoria aşa cum o ştim noi, întrucât cortinele cad, ca urmare a nivelurilor înalte de conştiinţă trezită în numărul tot mai mare de oameni, care se manifestă prin altruism, toleranţă şi generozitate. Emoţiile (2222) sunt din nou la duel cu gândurile (11111), iar regulile jocului (5), chiar dacă se schimbă în timpul desfășurării sale, au dus la tipare cu care se jonglează din ce în ce mai abil, iar echilibrul (6) este mult mai rapid de atins, datorită nivelului de încredere în intuiţie şi în conexiunea cu planurile subtile ale divinităţii (7).

Devotamentul faţă de scopul superior, precum şi activitatea mentală şi spirituală superioară, originalitatea caracterizează ziua de azi şi este util să fim atenţi să nu alunecăm spre latura mai puţin benefică a orgoliului, grandomaniei şi chiar a tiraniei, aş putea spune. Deşi mintea conştientă pare să ia decizii în fiecare zi, mintea subconştientă influenţează în mare parte reacţiile noastre la diverse situaţii, dar în moduri subtile. De aceea, este util să ne căutăm tiparele subconştiente care ar putea face comutarea dintre modul de reacţie al nostru şi ceea ce e util să îmbrăţişăm pentru a putea beneficia de latura funcţională a energiei acestei zile.

Recomandarea zilei. Dacă filtrăm informaţiile care vin către noi azi (lipsă 3), dacă suntem deschişi la şi mai multe schimbări, la o înteţire a jocului dintre foc şi apă, dacă ne facem munca interioară, astfel încât la exterior să avem parte de o anumită stare de bine (lipsă 4), de confort, e necesar să ne concentrăm pe toate experienţele noastre senzoriale şi pe sentimentele pe care le generează acestea, pentru că ele se blochează în gând şi dau naştere unei baze a tuturor tiparelor reactive şi a răspunsurilor obişnuite la ceea ce vine din exterior. Intelectul, punctul forte a lui 9 este ceea ce guvernează, organizează și schițează, deopotrivă, creativitatea şi disoluţia. Când intelectul este direcţionat din interior spre exterior , crează lucruri şi idei strălucite, invers, duce la reacţii dezadaptive şi la suferinţe diverse. De aceea puterea (lipsa lui 8) este necesar a fi folosită pentru a organiza traseul intelectului dinspre centrul sufletului, într-o mișcare centripetă, în ideea de a ne forma o perspectivă asupra minţii, ajutându-ne să devenim conştienţi de reacţiile noastre.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 27.10.2021 la ora 10:27

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8155

Anca SOFIAN

Deja ai votat!