MATRIŢA ZILEI – 26.10.2021/14.5.10.1.

11111 4
222 5
6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi vine din energia cifrei 8 și simbolizează forța, puterea și justiția care echilibrează în contextul creării unei ordini din haos prin spargerea matrixului și a reconfigurării credințelor și a adoptării unei noi viziuni bazate pe adevărurile subtile în ideea de a ne scrie singuri propriul destin. În ciuda măreției iluzorii a lumii materiale, tot ceea ce am dobândit până acum este doar o construcție umană, creată după măsura gândurilor, a emoțiilor și a inconștientului colectiv cu scopul de a domina tot ce ne înconjoară, de a controla și de a stabili o formă neschimbătoare. Or, Universul în infinitatea și măreția lui va regla tot ce nu coincide cu regulile proprii, iar tot ce s-a obținut prin forță, orgoliu , lăcomie va fi spulberat într-o clipită. Este necesar să înțelegem că noi, ca oameni nu putem controla nimic în afara propriilor gânduri și emoții și că schimbarea este inevitabilă. Cumva facem o muncă de Sisif, inutilă, în loc să curgem în ritm cu Universul.

Toate calculele, planurile, pragmatismul sunt demontate de autoritatea supremă a divinității, care ne oferă structură și stabilitate numai atunci când ne punem ordine în viață. Deci azi e o zi în care e util să ne facem ordine, atât mentală, emoțională, cât și fizică. E de preferat să ne folosim voința și curajul pentru a acționa, pentru a ne atinge țelurile, pentru că puterea mentală este ridicată (11111) iar emoțiile sunt moderate. Mai mult decât atât, corpul fizic se simte confortabil (4), intuiția (5) se manifestă, iar armonia și echilibrul (6) sunt prezente. Pornind din centrul inimii putem experimenta și percepe informații, pentru că aici fuzionează tot ce suntem, într-un tot unitar și ne oferă capacitatea de a ne percepe întregul potențial. E util să învățăm să ne temperăm și să accesăm acest centru pentru că acolo se află pacea și răspunsurile.

Recomandarea zilei. Lucrurile se precipită din ce în ce mai tare. Furia, revolta, încrâncenarea sunt primele care ies la iveală având în vedere contextul actual. Totul se schimbă cu repeziciune de la o zi la alta și unii dintre noi credem că puterea este în afara noastră (lipsă 8), așteptăm ca ceilalți să ne ofere, să vină să ne salveze (lipsă 9), iar soluția este să ne oprim din asta. E util să ne raportăm la orice situație din prisma observatorului, fără să declanșăm emoții disfuncționale și gânduri haotice și să lucrăm cu întreaga noastră conștiință (lipsă 7) pentru a putea evita risipa de energie și de resurse (lipsă 3). Noi suntem singurii care ne putem salva prin puterea gândului. E util să anulăm gândurile generatoare de frici și să ne concentrăm pe ceea ce este minunat în viața noastră, dacă dorim să evităm transformarea noastră în proprii noștri tirani sau să cădem sub talpa tiraniei exterioare. Fără a integra puterea personală în întreaga noastră existență, vom fi mereu niște pioni minusculi și fără valoare, mânați încoace și încolo de propriile instincte, oarbe și distructive, vom fi folosiți și desconsiderați de păpușari.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 26.10.2021 la ora 10:26

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8155

Anca SOFIAN

Deja ai votat!