MATRIŢA ZILEI – 25.10.2021/13.4.9.9.

111 4
222 5
3 99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi este dată de energia benefică a cifrei 7 și reprezintă uniunea omului cu divinitatea, credința, înțelepciunea și curajul în fața vicisitudinilor vremurilor tulburi care ne cuprind ca o pâclă sinistră. 7 aduce iubire de liniște, îndepărtarea de viața agitată, spirit de observație, cumpătare, independență și căutare de adevăr dincolo de tot ceea ce se vede. Aduce căutare de răspunsuri în infinitatea de întrebări ce derutează, iar ceea ce este miraculos este că acestea vin la noi pe căi știute doar de univers. Chiar dacă lucrurile par din ce în ce mai sumbre, dacă ne concentrăm asupra aspectelor minunate ale vieții, cu puterea gândului frumos (111) le creăm și le manifestăm, iar cu forța cuvintelor pe care le rostim (222), într-un fel sau altul, în funcție de ceea ce simțim, obținem cel mai puternic și mai simplu instrument de cunoaștere (3) în ideea de a ne recăpăta starea de bine (4) și a ne putea proteja ființa de regulile din ce în ce mai abjecte. Datorită aspectelor sale purificatoare, ascultarea intuiției și întărirea stimei de sine, fortificarea curajului, ne poartă în acel loc al conștiinței unde sunt reexaminate și prelucrate toate conceptele care ne definesc, acolo se află puritatea, inocența, iubirea, jocul, izvorul de putere (5) și aceasta este cea mai benefică variantă de a dărui în exterior compasiune, toleranță, înțelegere și iubire pentru semeni (99). Multă iubire.

Când învățăm să vedem dincolo de suprafață, dincolo de alb și negru, începem să percepem profunzimea și adevăratele intenții aflate în spatele tuturor lucrurilor. Când ne folosim inima și sufletul descoperim minciuna, manipularea și modalitățile perfide prin care suntem atrași în capcanele păpușarilor. Cei care au pierdut sufletul au pierdut de fapt capacitatea de a funcționa în unitate cu ei înșine și cu Universul și chiar dacă asta pare trist, e necesar să înțelegem că a fost contractul lor sacru și că alegerea a fost făcută dinainte de timp. E util să evităm să picăm în cursa atașamentelor pământești și să accesăm detașarea și cultivarea de iubire și de lumină.

Recomandarea zilei. Apar conflicte și lupte din ce în ce mai agresive. Este imporatnt de știut că în aceste conflagrații energetice, verbale, psihice noi creștem și ne dezvoltăm, devenim din ce în ce mai puternici și putem înfrunta nu doar agresivitatea celorlalți (lipsă 6), ci și propriile impulsuri competitive și agresive. Aceste impulsuri nu pot fi evitate. E nevoie să le înfruntăm cu forță și stăpânire de sine, cu asumare (lipsă 8). Direcțiile opuse, taberele, ideologiile scindate (lipsă 7) sunt portretizarea a ceea ce am creat cu gândurile noastre, cu slăbiciunile noastre, cu alegerile noastre din trecut,  dar e momentul să le dizolvăm și să ne alchimizăm creația în energia subtilă a divinității, care ne mângâie cu miracole și ne dezvăluie taine extraordinare care fac să pice cortina și să vedem cu sufletul planul meschin al lor, pentru a transcede și a găsi plenitudinea.

.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 25.10.2021 la ora 10:25.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7154

Anca SOFIAN

Deja ai votat!