MATRIŢA ZILEI – 24.10.2021/12.3.8.8.

111 4
2222 88
3

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi vine în contextul vibraţiei armonioase a lui 6 ce revarsă protecţie , stare de bine, armonie şi odihnă. Azi e o zi potrivită pentru a ne regenera atât din punct de vedere a gândurilor, a psihicului, cât şi emoţiilor care vin şi pleacă, lăsând amprente asupra corpului fizic, în ideea fortificării puterii noastre personale şi a recalibrării energetice.

Energiile feminine au azi o forţă vindecătoare, axată pe comunicare, blândeţe, intuiţie şi iubire. În prezent energiile manipulatoare şi cele ale fricii vor să ne frângă şi e util să le combatem constructiv, restabilind un echilibru. E de preferat să ne întoarcem privirea asupra nevoilor noastre reale şi să le satisfacem cu recomandarea de a le deosebi foarte bine de dorinţele amăgitoare. Aici vorbim de nevoia de odihnă, de comunicare, de iubire, de a fi ascultat, de a aparţine de un grup (familie, prieteni, persoane cu care împărtăşim ideii, ideologii, valori, principii), nevoia de a fi acceptaţi exact aşa cum suntem, de a fi autentici, nevoia de conexiune fizică, de hrană sănătoasă, de relaxare, (2222) etc. Este de preferat să satisfacem aceste nevoie pentru că ne încărcăm şi ne astfel ne limpezim psihicul (111) şi astfel putem prelucra informaţia şi ne putem adapta la schimbările din ce în ce mai dese (3), fără a avea de suferit (4). Datoria noastră principală este estăzi faţă de noi înşine (88), să ne tratăm aşa cum o face o mamă iubitoare şi blândă, pentru a ne regăsi liniştea şi pacea interioară (lipsă 6). De asemenea si timpul petrecut în linişte ajută la dezvoltarea intuiţiei (lipsă 5), la regăsirea credinţei şi a înţelepciunii (lipsă 7) şi la contabilizarea eficientă (lipsă 6) a ceea ce putem oferi şi celorlalţi (lipsă 9).

Recomandarea zilei. Azi e o zi în care Universul ne transmite să ne reamintim cum să ne ascultăm cele mai adânci sentimente şi nevoi. Putem citi, putem să ne alăurăm unui grup cu care rezonăm , putem medita, desena, scrie, picta, face prăjiturele, putem proiecta ceva , construi, modela, ne putem răsfăţa corpul, ne putem stimula simţurile, ne putem iubi cu frenezie, putem face orice ne place şi cu care ne simţim noi înşine în ideea cultivării încrederii în sine, în viaţă, să învăţăm diferenţa între gândurile care se nasc din convingeri limitative şi cele care ţin de autenticitate şi de urmarea sufletului. Atenţie la bârfe, la manipulare, la minciuni, la viclenie, la invidie , intrigi şi răzbunare precum şi la folosirea seducţiei ca armă pentru a atinge scopuri mai puţin onorabile. Asta e reversul medaliei în ceea ce priveşte energiile lui 6, şi a energiilor feminine, în general.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 24.10.2021 la ora 10:24.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6153

Anca SOFIAN

Deja ai votat!