MATRIŢA ZILEI – 23.10.2021/11.2.7.7.

1111 77
2222
3

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibraţia zilei de azi vine cu energia nonconformistă a lui 5 format din spargerea tiparelor cu diplomaţie care va aduce rezultate vizibile, încredere, curaj şi adaptabilitate la schimbare în contextul conexiunii cu divinitatea, credinţa. Calitatea relaţiilor şi a interacţiunilor este dată de modul fluid în care energiile focului se armonizează cu energiile apei. Vântul schimbării adie molcom , iar noi ne adaptăm cu fiecare clipă la tot ceea ce vine spre noi şi e util să facem un efort de voinţă dacă mai există vreo urmă de împotrivire. E important de ştiut că nu există perfecţiune în lumea materială iar fuga noastră zilnică după mai mult şi mai mult are ca efect epuizarea resurselor de energie.

Chiar dacă există tendinţa de a forţa limitele (1111), de a lăsa emoţiile să ne influenţeze capacitatea de a lua decizii (2222) şi de a filtra informaţiile care vin spre noi cu repeziciune (3) este important să ştim că suntem susţinuţi de forţele benefice ale universului (77). Dorinţa de acţiune inspirată creşte şi există o oarecare tendinţă de a lăsa la o parte visurile. Putem vorbi şi de o uşoară impulsivitate, care în absenţa unei voinţe ne distrage de la ţelurile stabilite şi care ne derutează prin anumite oportunităţi întâmplătoare, care nu sunt atât de benefice la acest moment.

Recomandarea zilei. Este util să facem un mic efort de a ne accesa ghidul interior (lipsă 5) pentru a putea acţiona în direcţia potrivită şi a nu ne lăsa influenţaţi de factorii externi care ne distrag de la datoria noastră de a progresa (lipsă 8), de la a ne organiza eficient în aceste vremuri pline de schimbări şi de a ne armoniza (lipsă 6) gândurile răvăşite şi puternice, emoţiile intense care fac posibilă apariţia unor somatizări în corpul fizic (lipsă 4). Echilibrul spiritual şi pământesc duce la o armonie interioară, iar acest lucru ni se arată şi în exterior prin bunătatea şi omenia pe care le vedem în ceilalţi (lipsă 9). În caz contrar, vom reacţiona sub dominaţia impulsului, a instinctului animalic, vom sădi frustrări şi evident, vom culege frustrări şi mai mari, cu tendinţe de a arunca vina asupra exteriorului. Azi putem negocia atât în lumea materială, practică (afaceri, relaţii sentimentale, tranzacţii) cât şi în lumea spirituală, unde negociem cu energiile noastre. E de preferat să ne observăm foarte bine şi să ne temeprăm atunci când dorim să rupem tiparele impulsiv, din orgoliu sau poate din frică, neştiinţă. Forţele întunecate abia aşteaptă să ne prindă pe picior greşit pentru a mai strânge puţin laţul şi a ne direcţiona spre capcana predării de bunăvoie a libertăţii şi a sufletului. Confuzia generală a lucrătorilor lor ar trebui să ne dea de gândit la modul cel mai serios şi să observăm că această agitaţie şi disperare a lor este un semn de slăbiciune, iar asta este cumva în avantajul nostru dacă ştim să ne ajutăm de energia lui 5: spectacol, negociere, intuiţie, imagine de sine. Dacă începem să învăţăm cine suntem cu adevărat, suntem în acord cu Universul care ne va proteja, ne va ghida şi ne va susţine pe căi miraculoase.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 23.10.2021 la ora 23:10.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5152

Anca SOFIAN

Deja ai votat!