MATRIŢA ZILEI – 31.10.2021/14.5.10.1.

11111 44
22
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 element

 

Finalul lui octombrie aduce o energie de foc, aşa cum a predominat pe parcursul întregii luni, o impulsivitate crescută născută din vibraţia lui 4, tăticul regulilor şi a legilor. Furia, revolta, neputinţa aduc excese în reacţiile individuale atunci când vorbim de reguli absurde, născute din orgoliu, disperare, ambiţie şi prostie. Unii vor simţi că e prea mult şi vor da pe dinafară, vor ieşi din cutia clasică a matrixului şi îşi vor asuma responsabil toate aceste acţiuni. Onoarea, valorile, puterea personală şi principiile unei gândiri sănătoase şi roditoare vor rămâne în picioare, indiferent de circumstanţe, de împărţiri, de frici, de manipulări şi abjecţii.

Raţiunea şi curajul (11111) se vor împleti cu emoţiile benefice (22) şi vor deschide un drum nou (3) şi plin de provocări pentru cei care vor să-şi apere integritatea fizică, spirituală (44) şi vor fi neclintiţi în ceea ce priveşte alegerile şi deciziile. Pentru cei care au făcut alte alegeri începe o nouă etapă de supunere şi de obedienţă, cu falsa iluzie că se va reveni la ceea ce a fost o dată. De fapt, toţi suntem în aceeaşi oală şi cu toţii avem de tras la aceeaşi căruţă, mânuită de forţe invizibile. Este util să fim oameni printre oameni şi să realizăm că uniţi avem putere. Divizaţi, sau pe cont propriu suntem ca nişte musculiţe uşor de strivit. Să fim buni, blânzi, toleranţi, să fim lumină în întuneric.

Recomandarea zilei. Luna octombrie a adus multe surprize, dar nici pe departe atât de multe cât ne vor aduce lunile următoare. E util să scotocim după intuiţie (lipsă 5), să insistăm în găsirea ei, pentru că doar ea ne poate echilibra (lipsă 6), ne poate ajuta să găsim încredere în noi, în oameni, în divinitate (lipsă 7), să ne manifestăm autentic şi să ne organizăm (lipsă 8) în ceea ce urmează, pentru beneficiul colectiv al umanităţii (9). Show-ul de abia a început şi punctul culminant este încă departe. E de preferat să alegem iubirea, calmul, să îndepărtăm din viaţa noastră factorii generatori de frică, să eliminăm obiceiurile disfuncţionale şi să ne facem un plan de acţiune în caz de evenimente sumbre.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 31.10.2021 la ora 10:31

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8155

Anca SOFIAN

Deja ai votat!