vineri, martie 29, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 01.11.2021/8.8.6.6.

MATRIŢA ZILEI – 01.11.2021/8.8.6.6.

1111
22 88
66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi stă sub semnul lui 1, independența, curajul, determinarea, forța psihică și apare în contextul schimbării de vibrație lunară. Luna noiembrie poate fi încărcată de energiile lui 2 sau de energia numărului maestru 11 în funcție de felul în care alimentăm egregorul, inconștientul colectiv. Este duală, chiar prin natura sa, 11 sau 2.

Polaritatea lui 2 este destul de controversată. 2 ca structură ține de energiile feminine și de la această cifră încetează unitatea și începe dualitatea, antagonismul. Pe de altă parte, 2 reprezintă desăvârșirea unității văzute ca un întreg și atragerea contrariilor. Aici, se manifestă dorința de colaborare, armonia, tactul, diplomația, amabilitatea și calmul. Totodată 2 aduce caracterul naiv, credul, ezitant, timid, nehotărât și influențabil, ușor de îndoctrinat, tipicar și cu tendința sigură de a se îndoi de capacitățile proprii. E nevoie de un impuls suplimentar din direcția altor oameni pentru a face un pas. Cu toate acestea , 2 conține și reversul medaliei care se poate exprima în cruzime, viclemie, răutate și răzbunare, dar nu directă, ci prin căi oculte și cu alte mâini.

Dacă e să vorbim de numărul maestru 11, atunci e util să știm că energia lui specială are un dar special de a face lucruri miraculoase să se întâmple, de a deschide drumuri și uși atunci când se pare că totul e o fundătură, aduce pace și armonie, stabilitate, creativitate, stimulează intuiția și originalitatea care poate propulsa umanitatea pe niveluri înalte de conștiință. Energia lui 11 poate aduce în prim plan un lider care oferi puterea exemplului, care poate anticipa viitorul și aduce schimbări la nivel de conștiință colectivă. Energia lui 11 oferă acces la viziune de ansamblu, face conexiuni facile cu subconștientul colectiv, reușește să prezinte dinainte ce se poate întâmpla, dar de multe ori nu este luată în seamă. 11 aduce ca misiune colectivă vindecarea de convingeri limitative, disfuncționale și prejudecăți, are rolul foarte important de a sparge tipare și de a reinstaura o nouă ordine, printr-un sistem nou de valori și un mod de gândire inedit și benefic.

La nivel de zi vorbim despre o capacitate extarordinară de punere în practică a ideilor pline de inspirație (66), apar puternice instincte protectoare (1111) care oferă altruism și grijă sinceră față de alții (22), îmbinate cu dăruire, loialitate ce au ca scop instaurarea armoniei și a echilibrului în situații. Totodată, ziua vine cu predispoziție de ascensiune socială și ocuparea unei poziții de putere (88) care vine prin cunoaștere, talent, vizibilitate publică, reputație, dar mai ales prin muncă și efort susținut. Există și o capacitate mare de a lua decizii juste în cele mai dificile situații de criză. Important de știut este că dacă scopurile sunt înalte și benefice la nivel de colectivitate, universul sprijină azi tot ceea ce întreprindem.

Recomandarea zilei. Am trecut într-o nouă energie, dar este util de reținut că lucrurile se precipită din nou și că schimbările și noile forme de manipulare (lipsa 3) bat la ușă. Este important cum reacționăm pentru a evita crizele personale, existențiale, situații de viață critice (lipsă 4), în ideea în care încă nu stăpânim arta comunicării cu interiorul nostru (lipsă 5) și nici cea de detectiv ce descoperă toate tainele și dedesubturile (lipsă 7), suspansul punând puțin sub semnul întrebării atitudinea noastră la evenimentele neașteptate, bruște și la răsturnările de situații care ne pot schimba cursul vieții (lipsă 9). E util să continuăm să cultivăm și să manifestăm iubirea universală față de toate aspectele vieții.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 01.11.2021 la ora 01:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1258

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...