MATRIŢA ZILEI – 02.11.2021/9.9.5.5.

111
222 55
99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Ziua de azi stă sub vibrația protectoare a cifrei 2 și cum noi ne aflăm acum într-o situație în care este mare nevoie de echilibru, vibrația aceasta alină focul general al zilei. Este util să fim tari, să nu ne lăsăm pradă manipulărilor și fricilor. Vocea interioară ne spune tot ceea ce trebuie să știm și doar pe ea e de preferat să alegem să o ascultăm. Încrederea în ceea ce simțim, în sentimentele noastre, este farul care ne ghidează pe marea învolburată. Poate că e greu de crezut pentru mulți, dar, practic, oamenii au fantezii despre moarte și despre boală, în ideea de căpăta atenția neabătută a celorlalți, fantezie care,la modul inconștient, este atât de puternică. Ziua de azi ne deschide ochii, întrucât dacă există vreo persoană care se îmbolnăvește, atunci tendința va fi de a o cocoloși și a-i satisface toate dorințele, poftele și nevoile și va ieși la iveală destul de acid numai pentru că simplul gând că acea persoană ar putea păți ceva ne-ar scoate puternic din zona de confort și ar lovi, nu în iubirea noastră, ci în atașamentele cele mai adânc înrădăcinate. Pe cealaltă parte a baricadei, persoana care se îmbolnăvește simte un fior extrem de puternic ce o face să se simtă iubită, îngrijită și importantă, întreagă, iar asta devine ca un drog. 2 amplifică aceste două ipostaze, în ideea în care cel care e bolnav va dori să prelungească această stare de întregire, iar cel care îl îngrijește va avea grijă ca atașamentele lui cele mai puternice să nu aibă de suferit. Iar aceasta perioada isterică face ca acest lanț vicios să se propage din ce în ce mai tare, iar pe fondul fricilor induse, această ruletă rusească a bolii este creată artificial de către păpușari.

Pe de altă parte diagonala hotărârii (1,5,9) este foarte bine aspectată și aduce multă tenacitate în atingerea scopurilor, foarte multă rezistență la provocări și o răbdare peste medie. Deciziile, odată asumate, sunt duse până la capăt (111), în contextul unui echilibru psihic și emoțional (222) și ne face adaptabili la orice situație sau eveniment. Cei care reușesc să ia decizii bazându-se pe vocea interioară (55) și care dau dovadă de fermitate, blândețe, compasiune devin ușor de iubit, populari, ajung în centrul atenției și îi pot ajuta și pe ceilalți oameni (99).

Recomandarea zilei. Este foarte important să evităm ca frica să ne cuprindă, pentru că atunci stârnește toți demonii interiori și slăbește energetic rezistența fizică, sistemul imunitar (lipsă 4) lăsând posibilitatea ca și toate rănile noastre să se activeze și să preferăm rolul de victimă neajutorată pentru ca ceilalți să ne ofere atenția lor. Când o emoție nu este lăsată să se exprime, nu este asumată (lipsă 8), energia acesteia rămâne captivă în corp. Iar oamenii, unii cu un orgoliu mult prea mare vor ascunde frica, iar aceasta se va infiltra și-i va îmbolnăvi. Lipsa de comunicare ecologică este o mare piedică în vindecare, precum și atașamentele prea puternice, indiferent ca vorbim de relații, bunuri, oameni, stil de viață, obiceiuri, tabieturi, deprinderi. Ele fac găuri în câmpul nostru energetic, permițând fricii să se instaleze, desabilizându-ne (lipsă 6) și apoi să preia controlul asupra minților noastre. Ei știu asta. Iar dacă noi nu ne controlăm interiorul, gândurile și emoțiile pentru a ne construi pavăză atacurilor lor, vom avea de suferit. E ideal să ne găsim puțin timp pentru a găsi împăcarea cu noi înșine, pentru a ne întreba sufletul, care ne oferă răspunsuri, pentru a ne adapta și a filtra informațiile care au rolul de a induce panica (lipsă 3) și a ne zdrobi credința în noi, de a ne pune înțelepciunea transgenerațională la îndoială (lipsă 7). Noi deținem puterea, dacă ne ascultăm sufletul și ne unim, formând ziduri energetice de iubire, compasiune și recunoștință. Dacă nu, vom fi supuși, obedienți și îi vom hrăni pe ei, cei care se cred stăpânii fermei terestre.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 02.11.2021 la ora 02:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2259

Anca SOFIAN

Deja ai votat!