MATRIŢA ZILEI – 03.11.2021/10.1.4.4.

11111 44
22
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi aduce energia creativă a cifrei 3, adică aventură, schimbare, împlinire, diversitate și o forță debordantă a gândurilor, o putere de manifestare care însă nu e însoțită de însuflețire și este dificil de controlat. Azi avem nevoie de libertate de mișcare, să avem o ocupație și tolerăm cu greu spațiile închise și tot ce atentează la libertatea noastră. Apar ezitările și deși avem o energie puternic accentuată, se manifestă un fel de lipsă de direcție și de control asupra propriei vieți proiectând asupra exteriorului turnul de control. Deși gândurile se ciocnesc între ele cu forță (11111), și în aglomerația de acolo am putea găsi răspunsuri, motivația lipsește și e dificil de a le pune în ordine, de a le descâlci și de a ne asuma acțiunile temperamentale, responsabilitatea față de propriile alegeri, preferând să pasăm altora aceste responsabilități. E util să facem un efort de voință pentru a putea manifesta acele gânduri, idei creative (3) . Miracolul există în afara timpului emoțional și e util să ne susținem și să ne temperăm emoțiile născute (22) din gândurile haotice pentru a le permite ideilor înălțătoare să se manifeste la modul benefic pentru noi. Dacă ne susținem aceste emoții disfuncționale, ne susținem de fapt limitările. Pătratul. Este util să ne ajutăm între noi, să ne oferim suport în crizele personale, dăruind alinare sufletească și înțelegere dincolo de aceste limitări (44), cu scopul vindecării fizice și spirituale.

Fanaticii (11111) nu înțeleg că natura realității este creată de conștiință și energie, de schimbare, așa că ei vor face orice să-și mențină realitatea proprie. Se vor agăța de lucruri sau oameni sau situații care sunt înghețate pe sticla ferestrei și care pot fi dizolvate prin căldură. Și atunci cad iluziile și răsar demonii. Întotdeauna ei apar la prăbușrea iluziilor. Atunci acești oameni vor mima crearea unei alte realități, însă nu se poate menține ceva ce nu a fost schimbat în mod conștient și de aceea cei care susțin schimbarea, trebuie s-o creadă în profunzimea sufletului. Numai atunci vom simți ușurarea de povara vechiului și vom putea îmbrațișa oportunitățile și bucuriile noului. Rezistența la schimbare, orgoliul aduc vidul interior și amnezie. Pentru că uităm cine suntem și îi lăsăm pe alții să decidă pentru noi, apoi scoatem la iveală revoltă, furie, frustrare și frică.

Recomandarea zilei. Caracterul nostru drept și rodul sufletului nostru vor curge către noi nelimitat, dar doar atunci când vom fi vrednici de ele. Adică ființe umane minunate și deplin conștiente de puterea lor (lipsă 5), care chiar dacă sunt persecutate, arse, torturate, constrânse sau marginalizate, nu se vor ruga în exterior pentru viața lor, pentru că ele au deja viața lor – au sufletul lor liber și știu că ceea ce li se ia azi, vor putea crea din nou mâine (lipsă 6). O viață fără nevoie înseamnă un suflet care nu se agață nici de corpul lui, nici de celelalte suflete, nici de lumea materială, ci este conștient de unitatea cu divinitatea (lipsa 7), de armonia creată prin vibrația de frecvență înaltă care, conferă acea putere înălțătoare (lipsă 8) ce vindecă la nivel colectiv (lipsă 9). De aceea, azi e util să ne concentrăm pe crearea visului personal, folsindu-ne de resursele existente pentru a putea primi de la viață darurile ei, respectiv iubirea, generozitatea, recunoștința. Adică, dacă suntem capabili să credem cu atâta patos în limitările noastre, de ce nu am face o călătorie la polul opus, acolo unde totul e posibil prin folosirea puterii interioare și a minții creative? Este o zi abundentă, de dezvoltare, o zi minunată dacă știm cum să ne folosim în mod benefic aceste stoluri de gânduri.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 03.11.2021 la ora 03:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3251

Anca Sofian

Deja ai votat!