MATRIŢA ZILEI – 04.11.2021/11.2.3.3.

11111 4
222
33

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia ordonată și tiparele, legile cifrei 4 ce aduce din nou tendința de a ne pune ordine în viață și e un moment prielnic pentru a face curățenia emoțională și fizică. Este de asemenea util să preluăm controlul gândurilor care tot au tendința de a ne sabota, pentru că dacă pornim de la ideea că noi le stăpânim, atunci, vom conștientiza și faptul că dacă dorim conturarea unei realități frumoase e de preferat să alegem și să însuflețim gândurile funcționale, iar pe cele dezadaptive să le dizolvăm și să le transformăm în energie benefică.

E posibil să dorim să începem proiecte noi și toate frământările cu privire la ele ne întunecă judecata și de aceea e de preferat să folosim tehnici de eliberare a minții cum ar fi respirația, meditația. Energia zilei per total este destul de încărcată (11111) și răsar emoții felurite (222). Partea bună este că tot ceea ce ține de schimbare și adaptabilitate funcționează azi foarte bine (33) și ajută la stabilizarea corelației dintre gânduri și emoții. E posibil ca unii dintre noi să se simtă ușor obosiți (4) și e destul de firesc având în vedere atacurile energetice la care am fost supuși în ultima perioadă. Multe din programele subconștiente ies la iveală și fac găuri în scutul nostru energetic, de aceea este important să fim conștienți cât mai mult timp posibil pe parcursul zilei de ceea ce izvorăște, de factorii declanșatori ai anumitori stări, precum și observarea reacției noastre. Ideal ar fi să facem un mic efort să ne concentrăm doar asupra lucrurilor frumoase și care trezesc în noi sentimente plăcute și să eliminăm filtrarea negativului pentru că e tare păgubos.

Recomandarea zilei. Un pic de odihnă este binevenită. Având în vedere faptul că vocea interioară se manifestă destul de firav azi (lipsă 5) și că există tendința de destabilizare pe fondul multor gânduri și a reacțiilor instinctuale (lipsă 6), că atacurile ce vin dinafară, fie văzute sau nevăzute au scopul de a ne fragiliza (lipsă 7) în ideea ca puterea personală să slăbească și ofensiva psihotronică la nivel colectiv se întețește (lipsă 9), este foarte util să ne retragem într-un loc unde ne simțim în siguranță, să ne hidratăm foarte bine și efectiv să ne odihnim corpul fizic prin somn. Somnul resetează foarte bine trăirile intense și ajută la regenerare.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 04.11.2021 la ora 04:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4252

Anca SOFIAN

Deja ai votat!