MATRIŢA ZILEI – 10.11.2021/8.8.6.6.

1111
22 88
66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi stă sub energia lui 1 şi poartă determinare, dar şi orgoliu, armonie dar şi agresivitate crescută, putere dar şi mult abuz. Per total azi e o zi dinamică şi chiar dacă energiile sunt mai mult feminine, încărcătura energetică pişcă destul de tare. Apare un sentiment destul de accentuat de a ne proteja teritoriile, gândurile, convingerile cu instincte puternice și e de preferat să fim atenți la ce apărăm pentru că unele convingeri nu merită să fie apărate și veți vedea de ce.

Azi gândurile au un flux puternic și haotic (1111), iar gândurile obișnuite sunt cele mai puternice gânduri pe care le avem. Să ne gândim la curcubeu. Dacă e să fie ca noi să fim culoarea roșie din curcubeu, atunci noi nu o putem vedea pentru că suntem deja acea culoare. La fel și cu puterea, nu o putem manifesta pentru că suntem deja acea putere (88). Gândurile maimuță afirmă acea realitate pe care o conturăm prin prisma convingerilor noastre. Suntem convingerile noastre, iar viața noastră e suma lor și precum în exemplul de mai sus nu ne vedem. În ultima vreme am dobândit o oarecare cunoaștere și conceptul ei este foarte important pentru noi. E ceea ce ne-am dorit noi ca oameni și ne temem subconștient că o vom pierde. Si avem toate motivele să o facem pentru că e în natura umană să distrugem totul atunci când ne identificăm cu dorința. Când devenim culoarea roșie din curcubeu. Apoi căutăm un tiran pe care să-l învinuim pentru suferința și emoțiile noastre (22). Iar tiranul suntem chiar noi. Pentru că ne identificăm așa de ușor cu toate câte ne dorim (66). De aceea este foarte important azi să ne obsevăm gândurile și să vedem cu care ne identificăm. Să ne privim în suflet și să ne dislocăm identitatea pentru a ne putea observa ființa, puterea de care nu mai suntem conștienți. Avem tendința de a spune că avem blocaje. Păi noi suntem propriul nostru blocaj pentru că am făcut din dorințele vieții noastre cele mai importante lucruri și ne-am identificat atât de mult cu ele, încât nu au rezistat la testele minții maimuță. Pentru că dorințele maestre vor fi rupte în bucățele pînă când se vor potrivi pe tiparul acceptării noastre și a limitărilor noastre, pentru că nu putem fi maeștri în aceste tipare, și nici dorințele noastre nu se pupă cu ele. Deci e simplu. Pentru a obține rezultatele satisfăcătoare de la Univers cu privire la dorințe este necesar să ne oprim din a ne mai identifica cu ele și de a le ciopârți pentru a se încadra în convingerile noastre limitative. E de preferat să ne dezbrăcăm de toate programele și să ne lăsăm să strălucim cu putere. Iar lucrurile care sunt cu adevărat importante în viața noastră se vor manifesta mai rar, pentru că ele sunt atât de importante încât nici măcar nu sunt noi. Ele se află în afara tărâmului proceselor noastre obișnuite și până nu le putem face obișnuință, ele nu se vor întâmpla. De aceea este important să fim nelimitați și ca nelimitarea să fie natura ființei noastre.

Recomandarea zilei. Puterea și dorințele sunt efemere. E important să înțelegem că dacă dorim rezultate benefice de la viață (lipsă 3) e util să nu ne confundăm cu ceea de dorim și nici să ne luptăm cu universul. Pentru că asta aduce suferință și risipă de energie (lipsă 4), o imagine de sine foarte scăzută (lipsă 5) pentru că nu ne putem percepe adevărata valoare pentru că ne identificăm cu tot felul de nimicuri și mai puțin cu sufletul nostru, cu sinele nostru autentic, cu scânteia divină din noi, pentru că suntem programați să credem că e o blasfemie să credem în puterea noastră și în Dumnezeul din noi (lipsă 7). Si dacă asta e convingerea noastră, asta primim. La nivel de mental colectiv (lipsă 9). Un prim pas ar fi identificarea convingerilor limitative și disfuncționale. Și apoi mai e de reținut că tot ceea ce trăim în aceste vremuri poate fi schimbat. Dar numai dacă fiecare individ pornește schimbarea de la el însuși. Să aruncăm la gunoi convingerea că va veni cineva să ne salveze. E tare expirată. Nu vine nimeni. Nimeni. Noi suntem singurii care ne putem salva. Suntem singurii care ne creăm lumea, relațiile, circumstanțele în funcție de propriile convingeri. Noi suntem atât culoarea roșie a curcubelului cât și curcubeul întreg. E nevoie doar să realizăm și să conștientizăm asta.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 10.11.2021 la ora 10:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1258

Anca SOFIAN

Deja ai votat!